siemka jak wstawic swoja grafike na phpbb2?
-
martino277
siemka jak wstawic swoja grafike na phpbb2?
siema mam pytanie jak mam wstawic swoja grafike na pierwszej stronie u gory na phpbb2 patrzylem w folderach ale niema pliku logo czy jakiegos blanka zeby podmienic na swoj moze ktos podpowie ktory to plik jest albo jak wstawic swoja grafe pozdrawiam i smacznego jajka zycze 
Jeśli to jest subSilver to będzie to plik templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif. Jeśli masz inny styl to będzie tak samo, albo podobnie
Cały top (header) można edytować w pliku templates/subSilver/overall_header.tpl Odnośnie edytowania stylów jest dużo rozwiązanych tematów. Na przyszłośc poszperaj najpierw w tym dziale lub na cały forum, a dopiero pisz.

Dziękuję i również życzęmartino277 pisze:pozdrawiam i smacznego jajka zycze
-
martino277
dzieki kolego bardzo mi pomogles pozdrawiam
[ Dodano: 07 Kwiecień 2007, 13:45 ]
ale jest jeszcze jedne problem tego logo php_bb niema u mnoie na pierwszej stronie forum w folderach na serwerze jest ale jak wchodze na forum to niema tego logo a szablon mam subsilver niewiem dlaczego tak jest moze czegos w konfiguracji niewlaczylem forum jest zainstalowane pozatym jako skladnik do joomla power edition
[ Dodano: 07 Kwiecień 2007, 13:45 ]
ale jest jeszcze jedne problem tego logo php_bb niema u mnoie na pierwszej stronie forum w folderach na serwerze jest ale jak wchodze na forum to niema tego logo a szablon mam subsilver niewiem dlaczego tak jest moze czegos w konfiguracji niewlaczylem forum jest zainstalowane pozatym jako skladnik do joomla power edition