Witam.
Mam pare pytań,
1.Modyfikuje cały portal przema na stylu Xand i chciałbym zmienić wygląd kto jest online by było : 10 użytkowników 0 Gości i pod spodem wipisani użytkownicy.
Próbowałem robić w whoonline.tpl ale tam niemożna zmieniać układu tekstu, czy ktoś orientuje się gdzie moge to zrobić.
2.czy istnieje możliwość wyciągnięcia na strone główną portalu zawartość grupy np. przyjaciel ?
phpbb by Przemo - Xand - Modyfikacja portalu.
jak się domyślam w plików phpKejter pisze:U_VIEWONLINE} {S_PROFILE_ACTION
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Ok znalazłem.
Teraz chciałbym jeszcze {TOTAL_USERS_ONLINE} by zmienić wygląd boxu Kto Jest na forum (widok w portalu) tak jak ma to miejsce na phphbb2.pl
i sytyłacja wygląda tak
u mnie jest tak :
whoonline_menu.tpl
Ale by zmienić tekst

Teraz chciałbym jeszcze {TOTAL_USERS_ONLINE} by zmienić wygląd boxu Kto Jest na forum (widok w portalu) tak jak ma to miejsce na phphbb2.pl
u mnie jest tak :
whoonline_menu.tpl
Kod: Zaznacz cały
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" align="{WHO_ALIGN}" height="25"><span class="genmed"><b>+Online</b></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row2" align="{WHO_ALIGN}">
<span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}
<br /><br /><b>{LOGGED_IN_USER_LIST}</b>
</span></td>
</tr>
</table>
<br />
- Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani Użytkownicy: Brak
- 0 Użytkowników