Instalacja stylu!
Instalacja stylu!
Mam dosc duży problem:( Sciągnąłem styl z phpbb.com o nazwie CGiStation i zalogowałem sie do panelu admina. Nacisnąłem na link dodaj i był tam ten styl. Zainstalowałem go i wszystko było ok. Lecz gdy chciałem zainstalowac inny styl to w dziale dodaj nie bylo go w ogóle. co mam zrobic. Nie stwarzalem nowego stylu. Tylko wgrałem na serwer i to wszystko. A teraz nie chce dzialac. Co mam zrobic 
Chcesz pomocy? Pytaj na forum!
usunąc forum i iść do domu

sprawdz czy wgrałeś wszystkie pliki i czy są w dobrym katalogu
sprawdz czy wgrałeś wszystkie pliki i czy są w dobrym katalogu
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
1. A ja amm problem że mam wszytkie 5 styli na 6 możliwych + styl domyslny czyli razem 7 styli w dobrym katalogu, i jeden ktory ja dodałęm to zainstalował się a 5 których tez pobrałem z strony Przemo to nie chcą się zainstalowac.
2. Jak się importuje style w phpBB 1.9 by Przemo w panelu administracyjnym, że pliki juz sa w dobrym miejscu, przygotowane tylko do wstawienia na forum, a tu ich nie szczytuje. jaki plik czeba zaimportowac żeby się dodał na strone!
2. Jak się importuje style w phpBB 1.9 by Przemo w panelu administracyjnym, że pliki juz sa w dobrym miejscu, przygotowane tylko do wstawienia na forum, a tu ich nie szczytuje. jaki plik czeba zaimportowac żeby się dodał na strone!
Po pierwsze style do forum przema są specjalnie modyfikowane i zwykłe style tam nie pasują.
Style muszą być kopiowane bezpośrednio do katalogu templetes Np.
ścieżka poprawna: serwer/tepletes/nazwa stylu/index_body.tpl
zła ścieżka serwer/templetes/nazwa stylu/dodatkowy folder/index_body.tpl
a style dodaje się w PA:
dział style link dodaj
Style muszą być kopiowane bezpośrednio do katalogu templetes Np.
ścieżka poprawna: serwer/tepletes/nazwa stylu/index_body.tpl
zła ścieżka serwer/templetes/nazwa stylu/dodatkowy folder/index_body.tpl
a style dodaje się w PA:
dział style link dodaj
nie rozumiem. pliki ze stylem to tpl a w folderze "templetes" wsadzasz bezpośrednio folder ze stylem, patrz przykład wyżej.Robbo pisze:Jakie pliki mam pokazać w dodawaniu żeby one się pobrały, jaka końcówka, np. exe, php, itd.