Moze mi ktos powiedziec jak zmienic w stylu to, zeby zamiast podkreslonego linku pochwal nie byl podkreslony i mial np. czarny kolor
Jak zmienić podkreślenie pochwał
Jak zmienić podkreślenie pochwał
Witam 
Moze mi ktos powiedziec jak zmienic w stylu to, zeby zamiast podkreslonego linku pochwal nie byl podkreslony i mial np. czarny kolor
kurshtml.boo.pl 
jaki mod do tych pochwał bo chyba plus minus ma swoje style i z nich czerpie dane
jeśli myślimy o tym samym linku
jaki mod do tych pochwał bo chyba plus minus ma swoje style i z nich czerpie dane
jeśli myślimy o tym samym linku
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
tak zamieszałeś że nic nie rozumiem 
sprawa 1 to jak mozesz podaj adres forum bo bez podkładki ja tego chyba nie pojme
po drugi jeśli cchesz aby ikonki były z tego 2 stylu to wystarczy przekopiować odpowiednie obrazki z folderu images stylu
templates/styl/images
a co do reszty kolorów to zapewne zmieniamy je w stylach bo chyba już odkryliśmy w innym temacie że plik css nie dziala w tych stylach ?? to ty byłeś
??
sprawa 1 to jak mozesz podaj adres forum bo bez podkładki ja tego chyba nie pojme
po drugi jeśli cchesz aby ikonki były z tego 2 stylu to wystarczy przekopiować odpowiednie obrazki z folderu images stylu
templates/styl/images
a co do reszty kolorów to zapewne zmieniamy je w stylach bo chyba już odkryliśmy w innym temacie że plik css nie dziala w tych stylach ?? to ty byłeś
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
kolor podkreślenia to kolor linku który możesz spokojnie ustawić w PA. u mnie działa 
jeśli coś więcej chcesz przenieść to zabawa stylami:
strona z 1 postu tam jest to wmiare opisane co i jak a edytujesz fragment:
generalnie wszystko co zaczyna się od "a" bedzie się tyczyło linków <a href.. 
jeśli coś więcej chcesz przenieść to zabawa stylami:
strona z 1 postu tam jest to wmiare opisane co i jak a edytujesz fragment:
Kod: Zaznacz cały
a {
text-decoration: none;
}
}Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info