Jak zmienić podkreślenie pochwał

Dyskusje na temat stylowania phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
Siusiak25

Jak zmienić podkreślenie pochwał

Post autor: Siusiak25 » 03 września 2006, 15:46

Witam :!:
Moze mi ktos powiedziec jak zmienic w stylu to, zeby zamiast podkreslonego linku pochwal nie byl podkreslony i mial np. czarny kolor :?:

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 września 2006, 16:57

kurshtml.boo.pl :D

jaki mod do tych pochwał bo chyba plus minus ma swoje style i z nich czerpie dane :D

jeśli myślimy o tym samym linku :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Siusiak25

Post autor: Siusiak25 » 03 września 2006, 17:19

mateusz
To był mod z tego update pawełka ;) Ale jak jest zwykły subSilver i subBlack pawełka to ten subBlack ma to co chce a ten Silver nie

EDIT:
Chce zeby było tak jak w tym stylu subBlack tylko zeby tlo bylo jak w subSilver i przyciski jak w subSilver ;) A odnosniki subBlack

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 września 2006, 19:10

tak zamieszałeś że nic nie rozumiem :D

sprawa 1 to jak mozesz podaj adres forum bo bez podkładki ja tego chyba nie pojme :D
po drugi jeśli cchesz aby ikonki były z tego 2 stylu to wystarczy przekopiować odpowiednie obrazki z folderu images stylu
templates/styl/images :D

a co do reszty kolorów to zapewne zmieniamy je w stylach bo chyba już odkryliśmy w innym temacie że plik css nie dziala w tych stylach ?? to ty byłeś :D ??
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Siusiak25

Post autor: Siusiak25 » 03 września 2006, 19:59

mateusz
Chodzi mi o to, ze chce zeby podkreślenia btyly ze stylu 2 a wszystko inne ze stylu 1 ;)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 września 2006, 20:13

kolor podkreślenia to kolor linku który możesz spokojnie ustawić w PA. u mnie działa :D

jeśli coś więcej chcesz przenieść to zabawa stylami:
strona z 1 postu tam jest to wmiare opisane co i jak a edytujesz fragment:

Kod: Zaznacz cały

a {
	text-decoration: none;
}

}
generalnie wszystko co zaczyna się od "a" bedzie się tyczyło linków <a href.. :D

Zablokowany

Wróć do „Style”