Witka,
Loodzie jak zrobic zeby tabelki z tematami forum sie nie oddzielaly i zeby sie nie powtarzaly 2x te same tytuly forum, chcialbym zeby nazwa forum byla widoczna tylko na niebieskim (subsilver) pasku
a ten srebrny chce zlikwidowac, chcialbym tez zeby wszystkie ramki byly jednakowych rozmiarow, a gdy robie nowe forum to sie jakos rozjezdza to na prawo i wyglada kulawo, nie chce czegos popiepszyc bo kozak w tym nie jestem wiec wole zapytac.
Poprostu chcialbym zeby moje forum wygladalo tak jak to na ktorym teraz jestesmy to tyle.
Moze to ja cos zle robie i myle create new forum z create new category... ale nie sadze bo kombinowalem na wszelkie sposoby...
Docelowo mysle o zrobieniu czegos podobnego do tego forum : http://www.sophie-sweet.yoyo.pl/forum/ ale nie sadze , ze znajdzie sie ktos komu bedzie sie chcialo mi w tym pomoc.
Ktore linie w pliq overall_header.tpl sa odpowiedzialne za wielkosc tabel z tematami,
chcialbym jedynie zmienic ich wysokosc bo przy szerokosci 800 pix to imho nie wyglada dobrze... czy moglby ktos mnie naprowadzic jak dokonac tej zmiany ?
z gory serdeczne dzieki za wszelka pomoc
pozdro
woo
Jak zmienic wyglad forum?
Tematy masz w pliku viewforum_body.tpl Odpowiada za to linijka:wooboodoo pisze:Ktore linie w pliq overall_header.tpl sa odpowiedzialne za wielkosc tabel z tematami,
Kod: Zaznacz cały
<td class="row1" width="100%"><span class="topictitle">{topicrow.NEWEST_POST_IMG}{topicrow.TOPIC_TYPE}<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a></span><span class="gensmall"><br />
{topicrow.GOTO_PAGE}</span></td>
Coś zmieniasz chyba nie tak z tym 800px, ja u siebie tak mam i jest wszystko oki