Jak dostosować styl do zmodyfikowanego forum phpbb?
Jak dostosować styl do zmodyfikowanego forum phpbb?
Załóżmy, że mam już zmodyfikowane forum phpbb z tymi 30 hackami. Jak dostować do tego forum inny styl, np. Tesko ?
J@ro, podal wersje oficjalną i najbradziej poprawną. Jednak jesli style są bardzo podobne to możesz tylko nadpisać pliki nowego stylu plikami ze stylu starego. Zakłądając że muszą różnić sie tylko wpisami w pliku css.
Jest to do wykonania zrobiłem to osobiscie na moim forum i teraz są 4 style do wyboru
PS w tej metodzie nie polecam nadpisywać pliku nagłówka bo to może spowodować problemy
Nie ręcze za 100% skutecznosć. Mnie działa ale innym nie koniecznie
Jest to do wykonania zrobiłem to osobiscie na moim forum i teraz są 4 style do wyboru
PS w tej metodzie nie polecam nadpisywać pliku nagłówka bo to może spowodować problemy
Nie ręcze za 100% skutecznosć. Mnie działa ale innym nie koniecznie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
zauważ ze zmiany w plikach viewforum_body.tpl viewonline_body.tpl i inych tego typu nie są duże lub wręcz można je pominąć aby przyspieszyć instalacje nowego stylu.TrAvIkK pisze:większość styli jednak ma zmiany w plikach *.tpl... No
Troche myślenia i można wiele stylów w ten sposób dostosować lub chociasz ulątwić ich dostosowywanie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info