mój styl (przeróbka tak naprawde :P)
mój styl (przeróbka tak naprawde :P)
cześć chce sie pochwalic jak ja przerobiłem styl AshGrunge mówca co chceta ale mi sie podoba http://www.bmx.slask.prv.pl
ogólnie by mi pasował gdyby nie drobne sprawy:
pasek przewijania nie czytelny - bardzo nie lubie jak go niewidze bo musze celować podczas przewijania strony
umieszczenie nazwy działu i nazwy for też mi cos nie pasuje tak strasznie daleko od siebie
wpgóle nie wiadomo co gdzie i jak sie czyta nawy działów uciekają i wygląd to jakby były tam z powodu błędu a nie konkretnego zamiaru
i sprawa ostatnia chyba najmniej denerwująca to brak tabel tzn obramowania tabel to też by poprzwiło czytelność strony
i na zakończenie znalazlem jeden malutki bubelek
w widoku tematów i postów nie wyświetla sie link do strony głównej np:
pasek przewijania nie czytelny - bardzo nie lubie jak go niewidze bo musze celować podczas przewijania strony
umieszczenie nazwy działu i nazwy for też mi cos nie pasuje tak strasznie daleko od siebie
wpgóle nie wiadomo co gdzie i jak sie czyta nawy działów uciekają i wygląd to jakby były tam z powodu błędu a nie konkretnego zamiaru
i sprawa ostatnia chyba najmniej denerwująca to brak tabel tzn obramowania tabel to też by poprzwiło czytelność strony
i na zakończenie znalazlem jeden malutki bubelek
w widoku tematów i postów nie wyświetla sie link do strony głównej np:
a przecież powinno to wyglądać:< Imprezy ~ nastepny jam???
to tyle odemnie. zrobisz jeszcze z 3 style i dojdziesz do wprawy.strona główna < Imprezy ~ nastepny jam???
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.