Witam,
mam taki problem: wymyslilem sobie, ze na stronie naszej firmy chcialbym odpalic forum dla naszych klientow (niech sobie troche poplacza na nas).
Problem w tym, ze mam juz dosc spory portal dla nich napisany w PHP. Do tego portalu dostep maja poprzez swoj login i haslo.
Zalozylem sobie to forum (co prawda w wersji 2.0.13 - bo taka kiedys sobie przygotowalem) i teraz chcialem sobie napisac taki skrypcik, ktory przekopiowalby moja baze uzytkownikow do tabeli zawierajacej dane uzytkownikow forum - krotko mowiac aby ludzie do tego i tego mieli taki sam login i haslo.
Problem jaki napotkalem, to nie wiem jak zalozyc z poziomu Administratora uzytkownika (czy to jest w ogole mozliwe?)? Jak sobie moglbym zalozyc jakies recznie to przesledze jakie to powoduje zmiany w bazie danych i analogicznie dzialalby moj skrypcik.
Czy ktos ma moze pomysl jak to zrobic albo czy nie ma innego rozwiazania?
Dziekuje
Wojtek
Leszno
Zakrecony problem
Jest taki mod oto adres:Wojti pisze:Problem jaki napotkalem, to nie wiem jak zalozyc z poziomu Administratora uzytkownika (czy to jest w ogole mozliwe?)?
http://www.phpbb2.pl/download.php?d=245
Bardzo łatwy w instalacji
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
- SaturdayNight
- Kontakt: