Chodzi mi o dwie (lub wiecej) sekcje z napisami na niebieskim tle
Forum Tematy Posty Ostatni Post
Szukam na forum od godziny 9, i znaleźć nie mogę
z góry dziękuje i przepraszam moderatorów jeśli temat taki był już poruszany
Jak zrobic na forum dwa działy?
Czyli chcesz dodac nową komorke koło tego ostatni post itp.? (tak to zrozumialem)
Wszystkich zmian dokonujemy w pliku index_body.tpl, znajdz:
Dodaj przed:
znajdz:
zmien na:
X to oczywiscie liczba ktora jest w twoim stylu, nalezy ją zwiekszyc o jeden.
znajdz:
dodaj przed:
niesprawdzane, ale powinno dzialac.....
Wszystkich zmian dokonujemy w pliku index_body.tpl, znajdz:
Kod: Zaznacz cały
<th class="thCornerR" nowrap="nowrap"> {L_LASTPOST} </th>Kod: Zaznacz cały
<th width="70" class="thTop" nowrap="nowrap"> Cos </th>Kod: Zaznacz cały
<!-- BEGIN catrow -->
<tr>
<td class="catLeft" colspan="X" height="28">Kod: Zaznacz cały
<!-- BEGIN catrow -->
<tr>
<td class="catLeft" colspan="X+1" height="28">znajdz:
Kod: Zaznacz cały
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50" width="150" nowrap="nowrap"><span class="genmed">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></td>Kod: Zaznacz cały
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall"> cos2 <br /></span></td>nie nie 
chciałem osobne działy forum, żeby były rozgraniczone tym niebieskim paskiem na którym sa te napisy, czyli dodać po kilku forach raz jeszcze ten niebieski pasek, żeby wyraźnie odgrodzić inną część forum
ale rozumiem, że wszystko trzeba robić w pliku index_body.tpl, poszukam może coiś mi się uda zrobić, ale więcej pewnie zepsuje, więc będe wdzięczny za help
chciałem osobne działy forum, żeby były rozgraniczone tym niebieskim paskiem na którym sa te napisy, czyli dodać po kilku forach raz jeszcze ten niebieski pasek, żeby wyraźnie odgrodzić inną część forum
ale rozumiem, że wszystko trzeba robić w pliku index_body.tpl, poszukam może coiś mi się uda zrobić, ale więcej pewnie zepsuje, więc będe wdzięczny za help