nie dzialajaca rejestracja i reczne usuwanie usera

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
borcenty

nie dzialajaca rejestracja i reczne usuwanie usera

Post autor: borcenty » 05 listopada 2006, 19:44

Witam,

mam taki dziwny problem. Klikam "rejestracja", klikam ze mam powyzej 13 lat i zgadzam sie na te warunki i pojawia sie monit ze podana nazwa uzyszkodnika jest juz zajeta. Choc zadnej jeszcze nei podalem!

Przez kilka miesiecy bylo ok i nagle taki dowcip... Dodam jeszcze ze chwile wczesniej usunalem recznie (przez phpMyAdmin'a) kilku userow. Czy to ma jakis zwiazek? Czy Ci userzy sa jeszcze gdzies indziej po przypisywani oprocz tabeli forum_users?

i wreszcie najistotniejsze - jak to wszystko postawic z powrotem na nogi? ;) bo jesli namieszalem w bazie to instalacja od nowa nic nie da, prawda? (koniecznie musze zachowac dotyczasowe wpisy)

z gory dzieki
pozdrawiam
borcenty

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 05 listopada 2006, 20:55

a nie wywaliłeś przypoadkiem użytkownika niezalogowanego ?? anonymusa czy jak sieto tam pisze ??
w bazie danych ma on id =-1 sprawdż czy istnieje coś takiego :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

borcenty

Post autor: borcenty » 05 listopada 2006, 23:27

Niech Bog Ci w dzieciach wynagrodzi... :)

dziekuje,
borcenty

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”