Wyrzucony z forum jako admin

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
adriano

Wyrzucony z forum jako admin

Post autor: adriano » 11 września 2006, 11:20

mam pytanie, zostałem wyrzucony z forum i widzę komunikat : Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji
Ale jak Odpaliłem PHPAdmin to nadal w bazie widzę ze jestem jako admin, czyli jestem adminem ale nie mogę nic zrobić bo jak tylko wpisze adres forum to mam ciągle ten komunikat i co bym nie kliknął to to samo :( gdzie szukać pomocy :(

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 11 września 2006, 11:41

kiedyś był na forum taki wypadek. zapewne z forum został usunięty użytkownik "gość" - nie zarejestrowany. on ma bana i dlatego masz problemy :D

wejdź do phpmyadmina i w tabeli osób zbananowanych usuń użytkownika z id "-1" i/albo id 2- jest to id głównego admina tego któy instalował forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

adriano

.

Post autor: adriano » 11 września 2006, 17:01

dzięki wielkie :) faktycznie na banie był GOŚĆ :)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 11 września 2006, 19:23

w poprzednim forum na którym byl ten problem powodem było włamanie :D radze zrobic aktualizacje forum i zmienić hasłą :D

taki maly OT ale wydaje mi się przydatny dla pokoleń następnych :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”