Szybkie wklejanie potow

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Rafels
Kontakt:

Szybkie wklejanie potow

Post autor: Rafels » 08 września 2006, 19:52

Witam chcial bym sie dowiedziec czy jest mozliwosc szybkiego wklejania postow na phpBB.
Konkretnie chodzi o to ze np:kopiuje jakies obrazki z jakiejs tam strony i chcial bym je szybko wkleic na forum jako post ten manewr wykonuje klawiszami ctrl+c a zeby wkleic na forum ctrl+v.I w danym momencie bym mial skopiowane obrazki z jakiejs tam strony i wklejone u mnie na forum .
Ale jest jedno ale ta opcja nie dziala lub jej nie ma .Probowalem juz chyba wszystkiego i nie daje rady .Wiem ze ta opcja byla dostepna na vbulletin.A tutaj jej nie moge znalazc.
Bylbym wdzieczny za jaka kolwiek pomoc.

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 09 września 2006, 08:44

Dzieńdobry, ale dzisiaj ładna pogoda, nieprawdaż? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Możesz napisać o co tak naprawde Ci chodzi, bo z tego co napisałeś to naprawde ciężko idzie coś zrozumieć...
W jaki sposób kopiujesz obrazki z innej strony za pomocą ctrl+c ?
Ja nie znam jeszcze tej metody...
buu :P

Rafels
Kontakt:

Post autor: Rafels » 10 września 2006, 00:09

Wiec moze to streszcze .Mialem kiedys forum na vbulletinie postawione .Jak chcialem jakiegos posta lub zdjecia z czyjejs strony skopiowac i wkleic na forum do mnie to robilem to tak .
Zaznaczalem wszystkie zdjecia na danej stronie dalem opcje kopiuj ,potem przechodzilem do mnie na forum otwieralem nowy temat i poprostu wklejalem ,mowa jest o tym ze nie zaznaczalem pojedynczych zdjec tylko cala galerie .I na tej zasadzie mozna bardzo szybko np cale galerie kopiowac i wklejac na forum .

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 10 września 2006, 11:12

Rafels jesli dobrze zrozumiałem to teoretycznie jest to niemożliwe. schowek systemu windows nie poradzi sobie z kopiowaniem kilku żeczy z jednej strony i wklejeniem tego w zwykłe okienko tekstowe w przeglądarce. czy napewno nie miałęś jakiegoś innego programu. bo to by było wtedy możliwe (clip mate chyba kopiuje całą strone www) ale samo forum (pzreglądarka) nie poradzi sobie z tym.

albo jeśli możesz to daj przykłąd strony która tak działa. inne forum albo coś.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”