Witam chcial bym sie dowiedziec czy jest mozliwosc szybkiego wklejania postow na phpBB.
Konkretnie chodzi o to ze np:kopiuje jakies obrazki z jakiejs tam strony i chcial bym je szybko wkleic na forum jako post ten manewr wykonuje klawiszami ctrl+c a zeby wkleic na forum ctrl+v.I w danym momencie bym mial skopiowane obrazki z jakiejs tam strony i wklejone u mnie na forum .
Ale jest jedno ale ta opcja nie dziala lub jej nie ma .Probowalem juz chyba wszystkiego i nie daje rady .Wiem ze ta opcja byla dostepna na vbulletin.A tutaj jej nie moge znalazc.
Bylbym wdzieczny za jaka kolwiek pomoc.
Szybkie wklejanie potow
Wiec moze to streszcze .Mialem kiedys forum na vbulletinie postawione .Jak chcialem jakiegos posta lub zdjecia z czyjejs strony skopiowac i wkleic na forum do mnie to robilem to tak .
Zaznaczalem wszystkie zdjecia na danej stronie dalem opcje kopiuj ,potem przechodzilem do mnie na forum otwieralem nowy temat i poprostu wklejalem ,mowa jest o tym ze nie zaznaczalem pojedynczych zdjec tylko cala galerie .I na tej zasadzie mozna bardzo szybko np cale galerie kopiowac i wklejac na forum .
Zaznaczalem wszystkie zdjecia na danej stronie dalem opcje kopiuj ,potem przechodzilem do mnie na forum otwieralem nowy temat i poprostu wklejalem ,mowa jest o tym ze nie zaznaczalem pojedynczych zdjec tylko cala galerie .I na tej zasadzie mozna bardzo szybko np cale galerie kopiowac i wklejac na forum .
Rafels jesli dobrze zrozumiałem to teoretycznie jest to niemożliwe. schowek systemu windows nie poradzi sobie z kopiowaniem kilku żeczy z jednej strony i wklejeniem tego w zwykłe okienko tekstowe w przeglądarce. czy napewno nie miałęś jakiegoś innego programu. bo to by było wtedy możliwe (clip mate chyba kopiuje całą strone www) ale samo forum (pzreglądarka) nie poradzi sobie z tym.
albo jeśli możesz to daj przykłąd strony która tak działa. inne forum albo coś.
albo jeśli możesz to daj przykłąd strony która tak działa. inne forum albo coś.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.