Jak umożliwić pisanie wszytkich tagów HTML?
Jak umożliwić pisanie wszytkich tagów HTML?
Mozecie mi powiedzieć jak zrobić żeby w postach można było pisac wszystkie tagi html? Czy musze wypisywac wszytkie po przecinku?
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
sterile, jest taka opcja w PA->Ogólne->Konfiguracja
Wypisz te tagi po przecinku.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów
To to ja wiedziałem :] Napisałem o tym wcześniej czy trzeba wypisywac czy da sie jakoś zrobić żerby automatycznie wszystkie ragi były dozwolone. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Chce mieć możliwość pisania skryptów php, wpisałem tag script, ale skrypty php nie działają. Dlaczego? Trzeba jeszcze jakiś tag podać?
zbytnio nie rozumiem.
skoro wiadomość w poście jest traktowana jako zwykly tekst to jak ty chcesz aby byla wykonywana po stronie serwera ??
wiadomosć jest tylko pobierana i wyświetlania nigdy nie przechodzi przez serwer który mogłby ją przetworzyć
napewno istnieje za to mod który pozwla wykorzystywać html w tresci postów. Standartowo jest on tylko dla admina ale nie powinno być problemow z dostosowaniem go dla wszystkich
- poszukaj 
skoro wiadomość w poście jest traktowana jako zwykly tekst to jak ty chcesz aby byla wykonywana po stronie serwera ??
wiadomosć jest tylko pobierana i wyświetlania nigdy nie przechodzi przez serwer który mogłby ją przetworzyć
napewno istnieje za to mod który pozwla wykorzystywać html w tresci postów. Standartowo jest on tylko dla admina ale nie powinno być problemow z dostosowaniem go dla wszystkich
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.