banner po pierwszym poście dla neizalogowanych
banner po pierwszym poście dla neizalogowanych
Witam. Czy jest taka możliwośc by nosoba neizalogowana widziała po pierwszym poście banner? Z góry dzięki za odpowiedź...
oczywiście
zainstaluj moda do wyświetlania reklamy. link zapewne jest gdzieś na forum to możesz poszukać a potem reklame wstaw w znaczniki begin i end
ich opis masz tutaj:
zainstaluj moda do wyświetlania reklamy. link zapewne jest gdzieś na forum to możesz poszukać a potem reklame wstaw w znaczniki begin i end
ich opis masz tutaj:
Kod: Zaznacz cały
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<!-- END switch_user_logged_out -->Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
nie przecież w tym modzie pisze:
przykładem działania jest mod tutaj
http://naszapierwsza.w.interia.pl/pomoc ... klama.html
jego tylko ukryj tak jak powiedziałem w zbacznikach begin i end z postu wyżej
na dokłądny opis nie mam czasu. jeśli nadal nie wiesz to poczekaj do wieczora albo jutra rana to cos napisze jednolitego
a ty napisałeś że:Mod dodaje pole na reklame na forum w nagłówku i stopce,
wszystko konfigurowane w PA.
no to pomyśl logiczniekidler pisze:po pierwszym poście
przykładem działania jest mod tutaj
http://naszapierwsza.w.interia.pl/pomoc ... klama.html
jego tylko ukryj tak jak powiedziałem w zbacznikach begin i end z postu wyżej
na dokłądny opis nie mam czasu. jeśli nadal nie wiesz to poczekaj do wieczora albo jutra rana to cos napisze jednolitego
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info