Problem z BBcode.
Problem z BBcode.
Witam serdecznie.
Mój problem polega na tym, iż od pewnego czasy na moim forum nie funkcjonuą znaczniki BBcode. Nie wiem co mogło się stać. Wszystko było dobrze aż do dzisiaj. Nieinstalowałem żadnych nowych modyfikacji.
Adres do forum: http://e-rozglosnie.info
Prosze o pomoc.
Mój problem polega na tym, iż od pewnego czasy na moim forum nie funkcjonuą znaczniki BBcode. Nie wiem co mogło się stać. Wszystko było dobrze aż do dzisiaj. Nieinstalowałem żadnych nowych modyfikacji.
Adres do forum: http://e-rozglosnie.info
Prosze o pomoc.
to nadpisz plik bbcode.php i tpl plikami oryginalnymiextendet pisze:Nieinstalowałem żadnych nowych modyfikacji.
po drugie samo się nic nie psuje
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
nadpisz plik posting.php i sprawdź
nadal utrzymuje że samo sie nic nie dzieje.
nadal utrzymuje że samo sie nic nie dzieje.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
- TrAvIkK
- Zasłużony
Bo nadpisałeś plik config.php czystym plikiem.
Na serwerze wklej poniższą zawartość do pliku config.php:
Prefix musisz użyć taki jak wcześniej.
Na serwerze wklej poniższą zawartość do pliku config.php:
Kod: Zaznacz cały
<?php
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'nazwa_bazy';
$dbuser = 'uzytkownik_bazy';
$dbpasswd = 'haslo_bazy';