Time problem...

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
exodus
Kontakt:

Time problem...

Post autor: exodus » 06 maja 2006, 15:48

Witam..Mam problem z ustawieniem czasu na forum..nie moge znalezc odpowiedniej strefy czasowej:(

zegar na forum pokazuje mi 2pm a w rzeczywistosci jest 16 :(

ktora opcje trzeba wybrac??prosze o pomoc :)

2 problemem jest to iz nie wiem jak zrobic opcje Gadu gadu na forum..Nie chodzi mi o czat tylko o przycisk (kontakt) gg :) prosze o pomoc :)

3 problem to jest, jak dac ostrzezenie?? mam phpBB 2.0 20 i czy musze instalowac ta opcje(ostrzezen) czy juz jest ?? prosze o pomoc :)

[pzdraffiam:)
Zapraszam takze na moje forum : http://www.sforceboard.glt.pl -dot. Counter-strike

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 06 maja 2006, 16:07

exodus pisze:Witam..Mam problem z ustawieniem czasu na forum..nie moge znalezc odpowiedniej strefy czasowej:(

zegar na forum pokazuje mi 2pm a w rzeczywistosci jest 16 Sad

ktora opcje trzeba wybrac??
Ja mam ustawioną GMT +2 i jest dobrze. Możesz także zainstalować sobie moda który uwzględnnia zmiany czasu. Jest to Summer Time :wink: :wink:

Ad2. Zainstaluj sobie GG mod lub GG & Tlen by Misiek. Do wersji miśka jest też update

Ad3. Musisz sobie zainstalować moda Plusminus lub Advanced Helper Mod lub Yellow Card Mod lub PO

I na przyszłość szukaj na forum!
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
exodus
Kontakt:

Post autor: exodus » 06 maja 2006, 16:54

dziekuje za pomoc..

szukalem na forum..czytalem tematy a nie wszystkie posty..przez miesiac bym wszystkich nie przeczytal :P pozdrawiam:D
Zapraszam takze na moje forum : http://www.sforceboard.glt.pl -dot. Counter-strike

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”