Ah te serwery

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
sorek
Kontakt:

Ah te serwery

Post autor: sorek » 05 maja 2006, 18:51

Czy zna ktoś fajny darmowy serwer, z którego można przesyłać pliki i jest dosyć szybki? Znalazłem serwer yoyo ale jest on zbyt wolny i jak próbuje zainstalować PHP 2.19 to wybija mi to:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/sites/yoyo.pl/l/a/lachowice/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/a/lachowice/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/a/lachowice/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
Może zna ktoś takie fajne serwery?

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 05 maja 2006, 19:00

Zacznijmy od tego że błąd oznacza że nie można połączyć się z bazą danych. Może coś źle wpisujesz albo padła baza danych. Po drugie nie lepiej zainstalować najnowszej wersji phpBB 2.0.20?
sorek pisze:Może zna ktoś takie fajne serwery?
A z tym do do działu hosting i domeny. Tam masz dużo info.

I na następny raz radze dać poprawną nazwę tematu i szukać na forum.

//Mój 200 post
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 05 maja 2006, 19:11

sorek, heh. Popraw nazwę tematu. Napisz mi na PW, wtedy odblokuję temat.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”