problem z...

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
bagi
Kontakt:

problem z...

Post autor: bagi » 27 maja 2005, 11:35

Witam stworzyłem nowe forum 8) niewiem czy moge tu podac link ale jak cos to prosze pisac na gg lub maila. Moj problem polega natym ze mam [ Administratorzy ]
[ Moderatorzy ] umiem i tego i tego stworzyc ale niewiem jak stworzyc nowa grope
[ Pomoc ] ktora bedzie wyswietlana np na czerwono lub zielono obok tych dwoch grop moze ktos mi pomoze?? z gory dzieki :) :)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 27 maja 2005, 11:54

muśisz mieć do tego dodatkowy mod "kolory rang" albo "kolor grup" a grupy mozesz utworzyć w PA
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

bagi
Kontakt:

Post autor: bagi » 27 maja 2005, 12:18

tak wiem ze wpanelu admina ale jak zrobic zeby potem np ta [ pomoc ] była widoczna na dole tak jak admin i mod??

Awatar użytkownika
!Amigo!
Kontakt:

Post autor: !Amigo! » 27 maja 2005, 14:09

bagi pisze: jak zrobic zeby potem np ta [ pomoc ] była widoczna na dole tak jak admin i mod??
Mój Drogi najpierw musisz zainstalować modyfikacje Color Ranks lub ewentualnie Color groups [PL], następnie dopiero możesz w Panelu Admina dodać nową grupe, którą zechcesz, w Twoim przypadku to [ pomoc ] Stwierdzam iż, bez instalacji któryś z tych dwóch modyfikacji nie będzie możliwe dodanie nowej grupy i nie będą one widoczne na dolnej stronie forum oraz przydzielenie dla niej odpowiedniego koloru :wink:

bagi
Kontakt:

Post autor: bagi » 27 maja 2005, 14:12

no oki zobaczymy dzieki za pomoc :D

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”