Najnowsza instalacja nie widzi starych forów

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Sl@o

Najnowsza instalacja nie widzi starych forów

Post autor: Sl@o » 13 kwietnia 2006, 12:07

Mam zainstalowane oprogramowanie w dwóch lokalizacjach. W obu przypadkach korzysta z tej samej bazy danych.
Ale w najnowszym zalogowaniu nie widzi wszystkich forów, a tylko jedno domyślne.

Mam w tej wersji oprogramowania zainstalowany xs_mod.

Gdzie mam szukać błędu?

Sl@o

Post autor: Sl@o » 21 kwietnia 2006, 12:31

No i nikt mi nie umei pomóc :( A ja zwyczajnie nie wiem co się dzieje i dlaczego mimo nowej bazy wciąż mam stare wersje tego co na ekranie :(

Może dokladniej wyjasnie:
Co takiego powoduje, że mimo wgrania wlaściwej bazy wciąz pojawia sie szablon początkowy i nie widać poprawnej listy forów. Nie ma też możliwości dodania jakiegokolwiek posta, bo to o widać nie jest poprawne. Innymi slowy nie pokazuje niczego co faktycznie jest na forum, a tylko stan poinstalacyjny

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 21 kwietnia 2006, 17:01

Może by tak użyć synchronizacji?

PA->Fora->Zarządzaj
buu :P

Sl@o

Post autor: Sl@o » 21 kwietnia 2006, 19:47

TrAvIkK pisze:Może by tak użyć synchronizacji?

PA->Fora->Zarządzaj
Dobry pomysł, ale jako, że nie ma szablonow poprawnie działających to nie dziala tez i Panel Administracyjny :(

A tak w ogóle to pomysł jest ekstra.

Coś musi byc z tymi szablonami xs :(

Awatar użytkownika
TrAvIkK
Zasłużony

Post autor: TrAvIkK » 22 kwietnia 2006, 08:50

Sl@o pisze:Dobry pomysł, ale jako, że nie ma szablonow poprawnie działających to nie dziala tez i Panel Administracyjny Sad

A tak w ogóle to pomysł jest ekstra.

Coś musi byc z tymi szablonami xs Sad
Czekaj czekaj...
Masz 2 fora, oba kożystają z tej samej bazy danych, z tymże są w różnych lokalizacjach, tak?
Na jednym z for masz eXtreme Styles MOD, i właśnie na tym forum masz 1 standardowe forum tak?

Ale wciąż nie rozumiem dlaczego nie możesz wejść do PA, co się dzieje jak wchodzisz?
buu :P

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”