Wersja phpBB 2.0.20

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
ordega

Wersja phpBB 2.0.20

Post autor: ordega » 07 kwietnia 2006, 19:54

Czy ktoś już uaktualniał do tej wersji ??
Jakieś opinie i przestrogi ??

dzisiaj się ukazała:
http://www.phpbb.com/downloads.php
Łukasz

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 07 kwietnia 2006, 20:05

jak narazie to nie można pobrać aktualizacji z 19 to cieżko powiedzieć co i jak. jednak sądzac po wypowiedziach z phbb2 nie wiele sie zmieniło

swoją droga miało nie byc aktualizacji tylko odrazu phpbb3 no i co ??

ten olympus to raczej za kilka lat :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

d3v1l
Kontakt:

Post autor: d3v1l » 14 maja 2006, 16:19

Ja próbuje zainstalować ale wyskakuje mi coś takiego:

Kod: Zaznacz cały

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /mnt/storage/users/p/o/m/pomocnikhakera/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/storage/users/p/o/m/pomocnikhakera/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/storage/users/p/o/m/pomocnikhakera/forum/db/mysql4.php on line 331
Close
cindyspoker.com
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
co zrobić??[/code]

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 14 maja 2006, 17:08

Majek

Post autor: Majek » 08 czerwca 2006, 14:33

A jest w ogole sens przesiadac sie z 2.0.19 na 2.0.20? Czy lepiej poczekac az sie 3.0 pojawi? O ile sie pojawi... Tak z ciekawosci jeszcze spytam, duzo zmian jest w strukturze samej bazy w stosunku do 2.0.19?

Pozdrawiam,
Majek.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 08 czerwca 2006, 19:38

kompletny spis zmian znajdziesz na phpbb.com jednak to co wiem to powaznych zmia nie ma. Najbardziej widoczne to zmiany dotyczace wyszukiwarki. Ja swojego nie aktualizowałem :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Majek

Post autor: Majek » 09 czerwca 2006, 08:23

No przejrzalem, choc w sumie dosyc pobieznie, ten spis zmian i wlasnie nieczego szokujacego sie nie doszukalem. Dlatego pytam, bo moze ktos z Was sie juz upgrade'owal i moze cos powiedziec z doswiadczeania.
Ja tez sie jeszcze wstrzymam z aktualizacja, nie ma co przed szereg wyskakiwac, nie? :wink:

Pozdrawiam,
Majek.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”