Czy ktoś już uaktualniał do tej wersji ??
Jakieś opinie i przestrogi ??
dzisiaj się ukazała:
http://www.phpbb.com/downloads.php
Wersja phpBB 2.0.20
jak narazie to nie można pobrać aktualizacji z 19 to cieżko powiedzieć co i jak. jednak sądzac po wypowiedziach z phbb2 nie wiele sie zmieniło
swoją droga miało nie byc aktualizacji tylko odrazu phpbb3 no i co ??
ten olympus to raczej za kilka lat
swoją droga miało nie byc aktualizacji tylko odrazu phpbb3 no i co ??
ten olympus to raczej za kilka lat
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Ja próbuje zainstalować ale wyskakuje mi coś takiego:
co zrobić??[/code]
Kod: Zaznacz cały
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /mnt/storage/users/p/o/m/pomocnikhakera/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/storage/users/p/o/m/pomocnikhakera/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/storage/users/p/o/m/pomocnikhakera/forum/db/mysql4.php on line 331
Close
cindyspoker.com
phpBB : Critical Error
Could not connect to the databasekompletny spis zmian znajdziesz na phpbb.com jednak to co wiem to powaznych zmia nie ma. Najbardziej widoczne to zmiany dotyczace wyszukiwarki. Ja swojego nie aktualizowałem 
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
No przejrzalem, choc w sumie dosyc pobieznie, ten spis zmian i wlasnie nieczego szokujacego sie nie doszukalem. Dlatego pytam, bo moze ktos z Was sie juz upgrade'owal i moze cos powiedziec z doswiadczeania.
Ja tez sie jeszcze wstrzymam z aktualizacja, nie ma co przed szereg wyskakiwac, nie?
Pozdrawiam,
Majek.
Ja tez sie jeszcze wstrzymam z aktualizacja, nie ma co przed szereg wyskakiwac, nie?
Pozdrawiam,
Majek.