Ogromna baza i phpbb_search_wordlist
Ogromna baza i phpbb_search_wordlist
Kopia mojej bazy danych zajmuje 7,9MB - wiem ludzie mają jeszcze większe - wszystko OK jak wgyrwam Big Dumperem aż dojdzie do tabeli phpbb_search_wordlist i tam się zatrzymuje na lini 18803 (róznie ale to jest z ostaniej próby) i mam takie pytanie: Co zorbić aby szło dalej ? Linii na sesje ustawiłem 99999......9999 dużo tych 9.
Coś się stanie jak zanim ściągne z serwera baze danych wyczyszcze tabele phpbb_search_wordlist ? moze wtedy pójdzie
Coś się stanie jak zanim ściągne z serwera baze danych wyczyszcze tabele phpbb_search_wordlist ? moze wtedy pójdzie
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Możesz wyczyścić tą tabelę.Lee pisze: Coś się stanie jak zanim ściągne z serwera baze danych wyczyszcze tabele phpbb_search_wordlist ? moze wtedy pójdzie
Jeżeli wyczyścisz to stanie się to co napisał tutaj kolegajak wyczyścisz to nie bedzie Ci działała wyszukiwarka na forum.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Lee, ja na Twoim miejscy wgrałbym bazę przez phpMyAdmini'a w zakładce SQL i po problemie
.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
jeju to stwórz tylko tą tabele w phpmyadminie i nie dodawaj żadnych rekordów. Nie bedzie działała wyszukiwarka, ale reszta powinna byc ok. Jak forum bedzie działać, to potem uzupełnisz tą tabele o wpisy.
Poza tym te komunikaty typu phpbb_config already exist mówią, że tabela juz istnieje i nie można jej stworzyć. Skoro wgrałeś juz tą cześć bazy, to po co chcesz to sami wgrywać po raz 2?
Poza tym te komunikaty typu phpbb_config already exist mówią, że tabela juz istnieje i nie można jej stworzyć. Skoro wgrałeś juz tą cześć bazy, to po co chcesz to sami wgrywać po raz 2?