Potwierdzenie rejestracji przez rodziców. Dlaczego?
Potwierdzenie rejestracji przez rodziców. Dlaczego?
Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji 2.0.19. Sprawdzałem rejestrację kont. Dałem przykładowo, że mam poniżej 13 lat. E-mailem przyszedł mi taki formularz:
Witamy na Forum
Zgodnie z aktem COPPA Twoje konto jest obecnie nieaktywne.
Wydrukuj poniższą wiadomość i daj do podpisania Twoim rodzicom lub opiekunom wraz z datą. Później wyślij je faksem do:
LUB pocztą do:
------------------------------ CIĘCIE ------------------------------
Pozwolenie na Uczestnictwo w
Użytkownik: ****
Hasło: *****
Email: *****
Numer ICQ:
Adres AIM:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Strona WWW:
Zainteresowania:
ZAPOZNAŁEM SIĘ Z INFORMACJAMI PRZEKAZANYMI PRZEZ MOJE DZIECKO I NINIEJSZYM UDZIELAM ZEZWOLENIA DLA NA PRZECHOWYWANIE TYCH INFORMACJI.
PRZYJMUJĘ DO WIADOMOŚCI, ŻE TE INFORMACJE MOGĄ BYĆ ZMIENIONE W KAŻDEJ CHWILI PO WPISANIU HASŁA.
ROZUMIEM, ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ZARZĄDAĆ USUNIĘCIA TYCH INFORMACJI Z .
Rodzic lub Opiekun
(wpisz swoje imię i nazwisko): _____________________
(podpis): __________________
Data: _______________
Kiedy administrator otrzyma powyższy formularz przez fax lub pocztę twoje konto zostanie aktywowane.
Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto.
Dziękujemy za rejestrację.
Kiedy dam że mam powyżej 13 lat, wszystko jest ok.I stąd moje pytanie: jak to wyłączyć? Co zrobić żeby było normalnie? Proszę o szybką odpowiedź. Za pomoc daje plusika.
Witamy na Forum
Zgodnie z aktem COPPA Twoje konto jest obecnie nieaktywne.
Wydrukuj poniższą wiadomość i daj do podpisania Twoim rodzicom lub opiekunom wraz z datą. Później wyślij je faksem do:
LUB pocztą do:
Pozwolenie na Uczestnictwo w
Użytkownik: ****
Hasło: *****
Email: *****
Numer ICQ:
Adres AIM:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Strona WWW:
Zainteresowania:
ZAPOZNAŁEM SIĘ Z INFORMACJAMI PRZEKAZANYMI PRZEZ MOJE DZIECKO I NINIEJSZYM UDZIELAM ZEZWOLENIA DLA NA PRZECHOWYWANIE TYCH INFORMACJI.
PRZYJMUJĘ DO WIADOMOŚCI, ŻE TE INFORMACJE MOGĄ BYĆ ZMIENIONE W KAŻDEJ CHWILI PO WPISANIU HASŁA.
ROZUMIEM, ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ZARZĄDAĆ USUNIĘCIA TYCH INFORMACJI Z .
Rodzic lub Opiekun
(wpisz swoje imię i nazwisko): _____________________
(podpis): __________________
Data: _______________
Kiedy administrator otrzyma powyższy formularz przez fax lub pocztę twoje konto zostanie aktywowane.
Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto.
Dziękujemy za rejestrację.
Kiedy dam że mam powyżej 13 lat, wszystko jest ok.I stąd moje pytanie: jak to wyłączyć? Co zrobić żeby było normalnie? Proszę o szybką odpowiedź. Za pomoc daje plusika.
- Duch Forum
- Kontakt:
- Duch Forum
- Kontakt:
Kultura to twoja główna cecha chyba...gostek_ pisze:i dziwisz się że masz ten formularz?Dałem przykładowo, że mam poniżej 13 lat.
zmień lekiCo zrobić żeby było normalnie? Proszę o szybką odpowiedź.
to chyba oczywisteKiedy dam że mam powyżej 13 lat, wszystko jest ok.
Moim zdaniem nie powinno być takich rzeczy. +18 tak ale nie +13
W coppa chodzi przedewszystkim o nadzór opiekunów nad danymi osobowymi dziecka.ale nie +13
Ten pan dostaje ostrzeżenie, ponieważ nie wniósł nic do tematu i jest to typowy sposób nabijania postów...gostek_ pisze:Cytat:
Dałem przykładowo, że mam poniżej 13 lat.
i dziwisz się że masz ten formularz?
Cytat:
Co zrobić żeby było normalnie? Proszę o szybką odpowiedź.
zmień leki
Cytat:
Kiedy dam że mam powyżej 13 lat, wszystko jest ok.
to chyba oczywiste
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
Przecierz jak się wciśnie ze ma sie ponizej 13 lat to sie tylko taka wiaodmosc o tryzma a na forum dalej wszystko sie normalnie wysiwetla (chyba, bo jeszcze nie wciskałem), a zeby nie było ze nie na temat to mam takie pytanie co do tego.
Jak można zorbić zeby było tylko Zgadzam się i Nie zgadzam się ? Bo ten sposób kilka postów wyżej zmienia z "Mam ponizej 13 lat" na "Zgadzma się" ale dalej dostaje się tą wiadomosc co trzeba rodzicom lub opiekunom pokazac...
Jak można zorbić zeby było tylko Zgadzam się i Nie zgadzam się ? Bo ten sposób kilka postów wyżej zmienia z "Mam ponizej 13 lat" na "Zgadzma się" ale dalej dostaje się tą wiadomosc co trzeba rodzicom lub opiekunom pokazac...
Nie zniosłem nic do tematu? Chyba dałem do zrozumienia że wyświetlanie formularza jest oczywiste. Troszke zbyt stanowczo ale koleś potrafi zrobić aktualizacje a nie wie tak oczywistej rzeczy?Ten pan dostaje ostrzeżenie, ponieważ nie wniósł nic do tematu i jest to typowy sposób nabijania postów...
Nabijanie postów>>śmieszne. Ale nie bedę tu robił OT...
- Duch Forum
- Kontakt: