problem z moderatorami
problem z moderatorami
Witam!
Mój problem polega na tym, że nie moge dodać do tablicy żadnego moderatora czy to pojedyńczą osobe czy też grupe. Wcześniej nie było takich problemów. Nagle padło i nie mam pojęcia dlaczego. Kolega, który zaglądał w kod forum twierdzi, że powinno działać... :/
Jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny.
Mój problem polega na tym, że nie moge dodać do tablicy żadnego moderatora czy to pojedyńczą osobe czy też grupe. Wcześniej nie było takich problemów. Nagle padło i nie mam pojęcia dlaczego. Kolega, który zaglądał w kod forum twierdzi, że powinno działać... :/
- Duch Forum
- Kontakt:
- Duch Forum
- Kontakt:
problem !!!
Mam problem. Otóż jestem adminem forum ale jak pisze posty to zamiast żółtego napisu admina mam niebieski taki jak wszyscy. Gdy zrobiłem się moderatorem forum to tak samo. Jak to zmienić żeby moderator miał swój kolor a ja jako administrator cały czas swój bez względu na to czy w danym forum jestem moderatorem
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
- Sprawdź tabele w bazie danychKemer pisze:Witam!
- Podaj adres forum
- Podaj wersje forum
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów