Nowa kategoria- problem
Nowa kategoria- problem
Mam problem gdy chce zalozyć nową kategorie, to gdy wpisze nazwe przy okienku 'nowa kategoria' wyswietla mi sie formularz do zakladania nowego tematu :/ Czy Można coś z tym zrobić??
- Duch Forum
- Kontakt:
nie tak wygląda poprostu tworzenie for. w pierwszym okinkeu nie muśisz nic wpisywać wystarczy że w tym 2 powpisujesz odpowiednie daneMaciej pisze:Mam problem gdy chce zalozyć nową kategorie, to gdy wpisze nazwe przy okienku 'nowa kategoria' wyswietla mi sie formularz do zakladania nowego tematu :/ Czy Można coś z tym zrobić??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Słuchaj ,nazwa forum to jest nazwa "podforum" ,czyli tzw działu ,a opis forum to poprostu opis ,czyli przy tworzeniu nowego fora opisujesz ,że np :Ten dział poświecony jest samochodom 
Mateusz dobrze mówi ,wpisujesz raz i juz drugi raz tego samego nie wpisujesz ,dajesz tylko opis i wysyłasz ,ewentualnie wybierasz kategorii w kktórej ma być czy coś tam jeszcze co można wybrać ,np włączanie lub wyłaczanie samooczyszczacza
Mateusz dobrze mówi ,wpisujesz raz i juz drugi raz tego samego nie wpisujesz ,dajesz tylko opis i wysyłasz ,ewentualnie wybierasz kategorii w kktórej ma być czy coś tam jeszcze co można wybrać ,np włączanie lub wyłaczanie samooczyszczacza