Witam,
oto mój problem:
Nie wiem jakim cudem (atak?) na forum, tam na dole wyświetla mi się informacja
"Najwięcej użytkowników 372 było obecnych..."
To jest oczywista bzdura, zebym mial na forum w jednej chwili 372 uzytkownikow i naraza mnie to na smiech...
Jak to zmienic?... Przeszukalem cala baze danych i nigdzie nie widze wpisu o ilosci uzytkownikow ani liczby 372.
Czy phpBB podlicza to sobie sam przy kazdym uruchomieniu programu?
Jak mam to zmienic?
Blagam o pomoc, z gory dziekuje, pozdrawiam!
"Najwięcej użytkowników 372 było obecnych.."
-
snowjedrzej
-
snowjedrzej
Dzieki za odzew!
Sprawdzilem plik, ale nie ma tam liczby zamiast zmiennej...
Wszystko bylo dobrze, byla na forum informacja, ze najwiecej userow online bylo 15, takiego a takiego dnia, az tu nagle
pojawilo sie, ze max na dzien dzisiejszy to jest 372. I to w dodatku tylu bylo o 4 w nocy!!!
Moze jestes mi jeszcze w stanie powiedziec, co phpBB podstawia w miejsce tej zmiennej. Gdzie jest kod odpowiadajacy za to. Moze tam mam cos zchrzanione?...
Czy to 372 jest przechowywane w bazie danych czy tez obliczane kazdorazowo na podstawie innych danych z bazy?...
Chyba cos takiego musi byc w bazie, przeciez forum by nie liczylo za kazdym razem...
Ale nie moge tego znalezc...
Prosze o pomoc....
Sprawdzilem plik, ale nie ma tam liczby zamiast zmiennej...
Wszystko bylo dobrze, byla na forum informacja, ze najwiecej userow online bylo 15, takiego a takiego dnia, az tu nagle
pojawilo sie, ze max na dzien dzisiejszy to jest 372. I to w dodatku tylu bylo o 4 w nocy!!!
Moze jestes mi jeszcze w stanie powiedziec, co phpBB podstawia w miejsce tej zmiennej. Gdzie jest kod odpowiadajacy za to. Moze tam mam cos zchrzanione?...
Czy to 372 jest przechowywane w bazie danych czy tez obliczane kazdorazowo na podstawie innych danych z bazy?...
Chyba cos takiego musi byc w bazie, przeciez forum by nie liczylo za kazdym razem...
Ale nie moge tego znalezc...
Prosze o pomoc....