Pomocy, logo

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 lutego 2006, 13:31

forum przedtem nie było do końca bo były tam jeszcze inne tabele które wymuszały miejsce dla siebie. przeniosłem je do nsatępnej "lini" - wiersza to logo dociądło. ale powiedz mi czy masz moda który dodaje linijke:

Kod: Zaznacz cały

<td align="right" width="100%">{BANNER_0_IMG}</td> 
bo to by oznaczało że masz 2 mody do banerów jesli tak to dobrze

jeśli jest to jakiś błąd albo nie dokońca usunięty wcześniejszy mod to wywal wpis:

<tr> 
</tr> 
ale tylko jeśli TEGO MODA JUZ NIE MA

albo jeśli wolisz to dla pewności go zostaw. Pisze tylko tak dla informacji co było nie tak i co zrobiłem
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

bieniek

Post autor: bieniek » 06 lutego 2006, 13:41

to jest na swoim miejscu i tak jak piszesz nie będę tego wywalał jest ok, forum w końcu wygląda tak jak powinno, męczylem się z tym i nie wiedziałem co jest grane w końcu nadeszła pomoc jeszcze raz dzięki
PS. na tym forum jest tyle informacji że nie nadążam z czytaniem tego wszystkiego pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”