PYTANIE DNIA SPRAWDŹ CZY ZDOŁAŻ ODPOWIEDZIEĆ!!!

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
cezary188

PYTANIE DNIA SPRAWDŹ CZY ZDOŁAŻ ODPOWIEDZIEĆ!!!

Post autor: cezary188 » 22 lipca 2005, 19:58

Witam otóz mam problem szukałem już na waszej stronie i nie tylko odpowiedzi na moje pytanie raz nawet znalazłem na waszej stronie akurat alemi sie nie sprawdziło.

Pytanie jest takie jak zrobić polskie znaki robiłem już wszystko i to czym myślisz teżjuż robiłem cały dzień siedziałem i nic nie wskurałem.

Tutaj macie strone http://cezary188.glwb.info w chwili obecnej wyświetlać sie tam będzie instalka już zainstalowałem raz forum i wszystko w zasadzie wpożądku tylko te kwadraciki nie wiem jak je zlikwidować aby były poskie litery zmieniałem już norme na dobrą i jescze kilka innych ale nic z tego przegywałem pilii wszystko jest poprawnie wgrane ( zgodnie z waszą instrukscją) i nadal nie wiem jak to zlikwidować.

Proszę o żetelna odpowiedź

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 22 lipca 2005, 20:03

zmień kodowanie w pikach językowych. i coś jest nie tak z możliwością wysyłania. skond masz tą wersje forum bo skoro nic nie zmianiałeś to badzo dziwne :D aby pliki oryginalne zawierały takie buble. wgraj wersje z http://www.phpbb2.pl masz tam odrazu z J. polskim i dobrym kodowaniem :D

radze zmienić temat bo dostaniesz za niego ost :D :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

cezary188

Post autor: cezary188 » 22 lipca 2005, 21:33

Przykro mi ale znowu to samo
spróbuje jescze na innym serwerze

cezary188

Post autor: cezary188 » 22 lipca 2005, 23:01

Hmm no właśnie po kliknięciu na zainstaluj wyskakuje mi coś takiego
Tw�j plik konfigiracyjny nie mo�e zosta� zapisany. Jego kopia zostanie wys�ana do ciebie je�li wci�niesz poni�szy przycisk. Powiniene� wys�a� j� r�cznie do katalogu z phpBB 2. Kiedy to zrobisz zaloguj si� do nowego forum, u�ywaj�c twoich danych podanych wcze�niej, oraz odwiedzi� centrum administracji forum (do kt�rego odno�nik pojawi si� na dole ka�dej strony forum, kiedy si� zalogujesz) aby zmieni� opcje. Dzi�kujemy, �e wybra�e� phpBB 2.

Je�eli opcje FTP s� dost�pne w tej wersji PHP mo�esz mie� tak�e mo�liwo�� automatycznego wys�ania pliku w odpowiednie miejsce przez FTP.
i dwie opcje jedna do przesłania pliku druga do wgrania pliku przez ftp chodzio plik config który trzeba potem podmienić.

Może to wam pomoże w rozwiązaniu tego problemu

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 22 lipca 2005, 23:05

No bo albo ustawiasz CHMODE 777 na cofing.php, albo po instalacji forum kopiujesz cofing.php na dysk i wgrywasz go do głównego folderu forum.

cezary188

Post autor: cezary188 » 23 lipca 2005, 08:58

No tak właśnie robie tylko dziwi mnie że nie ma tego w instrukcji istalowania dlatego napiasłem bo myślałem że to może być przez to ,że polskie litery nie wyskakują.

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 23 lipca 2005, 09:02

Odezwij się do mnie na gg.8951147

Awatar użytkownika
Duch Forum
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 23 lipca 2005, 17:33

Fora są po to, aby na nich pisać a nie były pośrednikami Gadu-Gadu!

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 23 lipca 2005, 17:38

real prezes pisze:Fora są po to, aby na nich pisać a nie były pośrednikami Gadu-Gadu!
Masz rację. Daje minusa. Po poierwsze jak już chcesz pomagać na GG to psize się na PW, a nie w temacie. Jak jest taki temat i ktoś inny będzie miec taki sma problem to go nie rozwiąże, bo ujrzy Npaisz na GG i plusa za to...

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”