Powazny problem po zainstalowaniu moda

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Mefiu
Kontakt:

Powazny problem po zainstalowaniu moda

Post autor: Mefiu » 08 lipca 2005, 12:15

Próbowałem zainstalować moda Color Ranks 1.4 (czy jakos tak), to jest moj pierwszy mod jaki instalowalem w życiu.. I coś spier******* :P...Z poczatku nie bylo widac forum.. poprawilem to, ale teraz jak wchodze w jakiś dział to wyskakuje

Kod: Zaznacz cały

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/n/a/c/naczelnywodz1234567/htdocs/forum/phpBB2/viewforum.php on line 207
A ta linia 207 (jesli oto chodzi) w tym viewforum.php wyglada tak:

" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '">' . $row['username'] . '</a>';
}[/quote]
Mysle ze to nie oto chodzi, cos innego jes zwalonego, ale nie moge dojść co konkretnie.. zreszta mozecie sami wejść na moje forum http://www.forumwolf.z.pl albo kliknac w moj opis zeby na wlasne oczy dojrzec o co mi chodzi ;).Mam jeszcze problem, w panelu administracyjnym, ale to pozniej jak sie z tym uporam.

Mefiu
Kontakt:

Post autor: Mefiu » 08 lipca 2005, 12:33

DObra poradzilem sobei z tym :D, to teraz pytanie o Panel administracyjny.. działa normalnie tylko, na samej górze jest takie coś

Parse error: parse error, expecting `')'' in /data/members/free/tripod/uk/n/a/c/naczelnywodz1234567/htdocs/forum/phpBB2/admin/admin_groups.php on line 97
a ta linia 97 wyglada tak

'group_type' => GROUP_OPEN ,'group_rank' => 0                            $group_open='checked="checked"';
co jest źle?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”