Instalacja (host.sk)

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
rah_im

Instalacja (host.sk)

Post autor: rah_im » 24 czerwca 2005, 13:42

Witam! Mam problem, chciałbym zainstlowac forum na serwerze host.sk ale nie wiem co wpisac w polach :/ bo trzeba inaczej niż na lycosie :/ Może ktoś wie? Bo na lycosie nie miałem żanych problemów i mogłoby zostać ale jest reklama zboku :/

Pozdrawiam i licze na Waszą pomoc :-)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 24 czerwca 2005, 15:01

wszędzie wpisujesz tosamo.
hasła i loginy przecież okienko logowania jest identyczne.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

azidg
Kontakt:

Post autor: azidg » 27 czerwca 2005, 17:49

mam podobny problem... tak samo nie wiem jak zainstalowac forum phpBB_by_Przemo na tym serwie. Moze ktos zna odpowiedz, bo niektóre osoby maja fora na tym serwerze... pisss ;)
Najlepsha Obr0na - AttaCk!

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 28 czerwca 2005, 21:20

najpierw kopiujesz pliki
potem wchodzisz na swoją stronke i wybierasz instal

wpisujesz dane jak na każdym innym serwerze nazwe bazy login i hasło.

czego w tym opisie nie rozumiesz ????
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

azidg
Kontakt:

Post autor: azidg » 29 czerwca 2005, 07:41

wlasnie z tym wpisaniem informacji przy instalacji bazy danych, probawalem jush doslownie wszystkiego i nic :? wiem jednak ze niektore osoby maja fora na tym serwie...
Najlepsha Obr0na - AttaCk!

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 01 lipca 2005, 12:08

a czy utworzyłeś baze?? bo widze że serwer sam tego nie robi :D może tutaj tkwi problem. jeśli nie to wyślij mi na PW login i hasła albo odezwij się na GG to pomyślimy (moge być ukryty) to pisz kiedy bądź :D

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”