Kopia zaspaowa- błąd ogólny

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Nifrenithil

Kopia zaspaowa- błąd ogólny

Post autor: Nifrenithil » 19 czerwca 2005, 23:16

Czym jest spowodowany "bład ogólny" w odtwarzaniu kopii zapsaowej forum. Jak go rozwiązać? Czy można przesłac kopię np przez FTP?? Jak to zrobić. Prosze o pomoc bo to ważne!!

Piker
Zasłużony

Post autor: Piker » 19 czerwca 2005, 23:59

Kiedy dokładnie masz Błąd ogólny i czy przypadkiem kopia nie ma więcej niż 5 MB ??

Nifrenithil

Post autor: Nifrenithil » 20 czerwca 2005, 00:15

Ma 2 MB. Mogę spróbwaćj ją podzielić ale nie wiem czy dobrze to robię. Spróbowałam wysałć mniejszy plik ale dlaej był ten problem.

Wybieram "przeglądaj" w odtwarzaniu kopii i wybieram plik z kopią. Ściąga się jakiś czas a potem komunikta "błąd ogólny". I to nie na tym jednym serwezrze. Na wszystkich jest to samo. Jest jakiś inny spósb?

Nie mam wyjcia- muszę przenieść to forum nie tracąc anych.
Chcę przenieść forum na serwer http://account.forall.pl. Bardzo mi zależy :(

Piker
Zasłużony

Post autor: Piker » 20 czerwca 2005, 02:15

Spróbuj wrzucić zrzut przez phpmyadmina !!!

isengrim

Post autor: isengrim » 06 lipca 2005, 01:03

Podczas przenoszenia bazy z jednego forum na drugie (za posrednictwem PA) wyskakuje mi blad krytyczny. Wszedlem na strone phpmyadmin (lycos) i probuje zrobic zrzut bazy... Zaznaczam wszystkie tabele do "dumpa" i pozostale opcje a nastepnie przycisk "GO" czy jak to tam jest ;-) W kazdym razie dlugi dlugi czas komunikuje sie z serwerem, w koncu wyskakuje okienko "zapisz jako". Problem w tym ze plik ktory zapisuje na dysku jest pusty (zarowno .sql jak i spakowany gunzipem). Dodam tylko ze wszystkie progrmy typu getright mam wylaczone. Czy ktos wie jak temu zaradzic? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odp.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”