phpBB 3.0? warto czekac?
phpBB 3.0? warto czekac?
Zbliza sie phpBB 3.0
Zastanawiam sie czy kalkuluje mi sie teraz startowac forum w phpbb 2.15
Chcialbym pozniej uniknac problemow z przenoszeniem postow/modernizcja do nowej wersji itp... Jak sadzicie wart poczekac czy nie przejmowac sie i startuowac juz teraz? Teoretycznie moglbym wstrzymac sie jescze kilak tygodni, ale jesli 3.0 mialoby sie pojawic np w grudniu to ja dziekuje.
pozdrowienia
krzysiek
Zastanawiam sie czy kalkuluje mi sie teraz startowac forum w phpbb 2.15
Chcialbym pozniej uniknac problemow z przenoszeniem postow/modernizcja do nowej wersji itp... Jak sadzicie wart poczekac czy nie przejmowac sie i startuowac juz teraz? Teoretycznie moglbym wstrzymac sie jescze kilak tygodni, ale jesli 3.0 mialoby sie pojawic np w grudniu to ja dziekuje.
pozdrowienia
krzysiek
- Duch Forum
- Kontakt:
- Duch Forum
- Kontakt:
Na phpBB 3 napewno będziemy długo czekali więc nie trać czasu...
Zainstaluj 2.0.15 później aktualizacja będzie bardzo prosta, aktualizacja bazy oraz napewno plików, tylko szkoda iż raczej w nowej wersji phpBB(3) będzie ogrom błędów ale z czasem i one zostaną załatane.
Zainstaluj 2.0.15 później aktualizacja będzie bardzo prosta, aktualizacja bazy oraz napewno plików, tylko szkoda iż raczej w nowej wersji phpBB(3) będzie ogrom błędów ale z czasem i one zostaną załatane.
linux user
demon.polska@gmail.com
demon.polska@gmail.com
Ja bym bardzo chętnie poczekał na v. 3.0, potem już tylko chwila do 3.x 3.xx ....
instaluj czym prędzej, bo się nie doczekasz
P.s.: real prezes - pełne poparcie, jak ktoś już wwali coś nie na temat to jeszcze zalewamy dziesieciokrotnie nie na temat, zamiast jak najszybciej załatwić sprawę, a jak!
P.s.: real prezes - pełne poparcie, jak ktoś już wwali coś nie na temat to jeszcze zalewamy dziesieciokrotnie nie na temat, zamiast jak najszybciej załatwić sprawę, a jak!
*kontakt prywatny wyłącznie przez PW*
I tu jesteś w błędzie, bedziemy czekać długo, ale jak już wyjdzie to będzie porządne, ekipa phpBB ma już spore doświadczenie w odnajdywaniu błędów (od wersji 2.0.6 do 2.0.15 minęło niedużo czasu), więc trzeba ufać, iż 3.0 bedzie pozbawione błędówMałe Joł pisze:Oczywiście, że warto zainstalować 2.015. Wiadomo, że phpbb 3.0 będzie zawierało pełno dziur, więc trzeba będzie czekać na jakieś poprawki, czyli poczekasz pewnie z 10 miechów.