Znikają tytuly tematow, tresci postow, i tresc w PW

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Ali

Znikają tytuly tematow, tresci postow, i tresc w PW

Post autor: Ali » 16 listopada 2007, 16:39

Witam,

Dzisiaj zaczely sie u mnie nastepujace problemy:
Dodaje temat i wpisuje odpowiednio temat, tresc. Po dodaniu gdy wchodze w miejsce (forum) gdzie temat zamiescilem to temat jest pusty [albo nie widac nazwy tytulu i nie da sie wejsc w ten temat, badz nie ma w nim tresci w temacie.

podobnie jest z wiadomosciami PW. Uzytkownicy wysylaja i pw dochodzi z nazwa tematu, ale tresci juz nie widac.

Co ciekawe, przy edycji jako moderator temat i tresc sa wpisane. Czy ktos wie o co chodzi? Nie wyskakuja bledy, tylko nie pojawiaja sie tytuly tematow, albo posty w tematach- dzieje sie tak tylko z nowo dodawanymi wiadomosciami!!! Starych sa tytuly, tresci.

Prosze o szybka pomoc. Nie wiem jaka jest przyczyna i co robic

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 17 listopada 2007, 12:04

standartowe pytanie: stało się to samo bez twojej ingerencji ??
cuda dzieją sie chyba z internecie. pliki same się psują. jesli nie masz modyfikacji nadpisz pliki z czystej paczki. wszystkie oprócz config.php
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Ali

Post autor: Ali » 17 listopada 2007, 13:09

nic nie zmienialem ani na serwerze, ani w bazie. Ogolnie jak zaczelo sie dziac to wszystko to dostalem informacje od jednego z moderatorow, gdyz bylem na wyjezdzie...

Ogolnie nie jest to tak, ze wyskakuje jakis blad...

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”