Jak zrobić by tylko użytkownicy mogli pisać na forum
Jak zrobić by tylko użytkownicy mogli pisać na forum
chodzi o to że nie mam pojęcia gdzie ustawić tak by na całym forum tylko użytkownicy mogli pisać posty jak i zakładać tematy?
aha tak to się robi:) mam jeszcze pytanie zadam tutaj by nie robić na marne nowego tematu.
chciał bym się dowiedzieć jak można zrobić by było pod nickiem takie coś

i jeszcze w jaki sposób dać opcje pomógł
i kolejne. jak zrobić tak by przy rejestracji było trzeba dać kot. by wiedzieć że boty sie nie rejestrują?
chciał bym się dowiedzieć jak można zrobić by było pod nickiem takie coś
i jeszcze w jaki sposób dać opcje pomógł
i kolejne. jak zrobić tak by przy rejestracji było trzeba dać kot. by wiedzieć że boty sie nie rejestrują?
Do tego są już przeróżne modyfikacje, które trzeba samemu doinstalować.
Tu możesz użyć np. modyfikacji Plusminus (dostępna w downloadzie)Devils pisze:i jeszcze w jaki sposób dać opcje pomógł
PA -> Ogólne -> Konfiguracja -> Potwierdzenie wizualne na TAK.Devils pisze:i kolejne. jak zrobić tak by przy rejestracji było trzeba dać kot. by wiedzieć że boty sie nie rejestrują?
Zawsze jest instrukcja instalacji modyfikacji. Są to pliki o rozszerzeniach .txt lub .mod. Tutaj krótki kurs instalowania modyfikacji.Devils pisze:niestety niema napisane jak zainstalować, a potem jak uruchomić.
Widocznie masz starą wersję phpBB lub stylu, którego używasz. O tym jak dodać potwierdzenie wizualne było wiele razy już na tym forum, więc poszukaj.Devils pisze:takiej opcji nie mam na forum.