prywatne

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
apachek

prywatne

Post autor: apachek » 28 maja 2005, 19:39

Witam!

Mam pytanko, w PA w sekcji fora-zarządzaj, po wybranie konkretnego forum, mam do dyspozycji kilka możliwych opcji jak wszyscy, zarejestrowani, prywatne, moderatorzy i administratorzy. Pytanie moje dotyczy tych "prywatne", komu ono nadaje prawa, napewno moderatorom i adminstartorom ale komu jeszcze?

Fear
Kontakt:

Re: prywatne

Post autor: Fear » 28 maja 2005, 19:44

apachek pisze:Witam!

Mam pytanko, w PA w sekcji fora-zarządzaj, po wybranie konkretnego forum, mam do dyspozycji kilka możliwych opcji jak wszyscy, zarejestrowani, prywatne, moderatorzy i administratorzy. Pytanie moje dotyczy tych "prywatne", komu ono nadaje prawa, napewno moderatorom i adminstartorom ale komu jeszcze?
Tym kogo zaznaczysz w zezwoleniach przy edycji użytkownika.

Awatar użytkownika
!Amigo!
Kontakt:

Post autor: !Amigo! » 28 maja 2005, 19:45

Wydaje mi się, że bodajże jeszcze osobą zarejestrowanym i zalogowanym, gdyż wydaje mi się, iż osoby nie zarejestrowane i nie zalogowane niemają dostępu do częsci prywatnych dancyh for.

apachek

Post autor: apachek » 28 maja 2005, 19:50

Wydaje mi się, że bodajże jeszcze osobą zarejestrowanym i zalogowanym, gdyż wydaje mi się, iż osoby nie zarejestrowane i nie zalogowane niemają dostępu do częsci prywatnych dancyh for.
Chyba naszczęście nie ;) Zarejestrowani tego nie widzą.

Dzięki fear wszystko jasne.

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”