Błąd 12263 przy logowaniu na forum

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
michelangelo

Błąd 12263 przy logowaniu na forum

Post autor: michelangelo » 22 lutego 2007, 13:09

Adres forum: http://www.forum.showtv.dmkhosting.net

Zainstalowałem sobie wczoraj nowe forum, przy którym spędziłem kilka godzin. Zauważyłem wreszcie, że mam problem m.in. z logowaniem do PA (potrzebowałem podwójnego logowania) i problem brakiem pojawiania się ikonek o nowych postach. Przejrzałem więc forum i różne strony, po czym przystąpiłem do zabawy z cookies w PA. Wpisałem bodajże w polu 'Nazwa' (nie pamiętam dokładnie jak się nazywa - w każdym bądź razie to najwyższe dot. cookies, pod nim są ścieżka cookies, długość sesji itd.) adres showtv.dmkhosting.net.

Skończyło się to tak, że na chwilę obecną nie mogę zalogować się na swoje konto a co za tym idzie do panelu admina. Jednym słowem mój dostęp do którejkolwiek części forum został sparaliżowany.

Pojawia mi się następujący błąd. (pod Firefoxem)

TUTAJ

Pod explorerem wyskakuje mi strona "Nie można otworzyć tej strony"

Będę wdzięczny za wszelką pomoc, sprawa jest o tyle piekląca że zobowiązałem się do postawienia sprawnego forum do piątku

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 22 lutego 2007, 15:52

michelangelo, sprawdź ustawienia domeny, cookies, ścieżki w PMA (phpMyAdmin) tabela ....config :)
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

michelangelo

Post autor: michelangelo » 22 lutego 2007, 16:08

Hah ... chyba rozwiązałem problem! :-)

Usunąłem ze SQL włączone bezpieczne cookies i wróciło wszystko do normy.

Tylko, że teraz z kolei nie chce mi oznaczać nowych postów, choć pojawiają się nowe, to pokazane są jakbym je już czytał... :?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”