Przeniesienie phpbb_users
Przeniesienie phpbb_users
Jak skopiować a później wgrać do innego forum baze phpbb_users.
Mam dostęp do phpMyAdmin obydwu serwerów.
Mam dostęp do phpMyAdmin obydwu serwerów.
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
bmaci3k, wszystko znajdziesz na forum. Chcesz przenieść tylko tabelę phpbb_users? A czemu nie full bazę?

MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów
ok juz skopiowałem ale teraz przy wgrywaniu mam taki błąd to znaczy ze trzeba skasować poprzednią users ? Nie da sie jakoś nadpisać?
Kod: Zaznacz cały
#1050 - Table 'phpbb_users' already existsDokładnie tak.bmaci3k pisze:to znaczy ze trzeba skasować poprzednią users ?
Poprzez polecenia UPDATE, ale szybciej bedzie Ci skasować tą tabelę i ją wgrać niż przerabiać zapytania na UPDATE, chyba że ta tabela ma mało użytkowników ;p Tak teraz czytam i zastanawiam się czy ty chcesz połączyć dwie tabele userów?bmaci3k pisze:Nie da sie jakoś nadpisać?
nie nie chce łączyć. Przenieść userów z jednego do drugiego forum.
[ Dodano: 04 Styczeń 2007, 21:35 ]
teraz mam taki błąd. Moze mi ktoś napisać którą musze skasować tabelę php_users czy nazwaserwera_users i jak ją później wgrać nową bo mi takie błędy wyskakują.
[ Dodano: 04 Styczeń 2007, 22:07 ]
a na stronie po wgraniu tabel mam taki error
[ Dodano: 04 Styczeń 2007, 21:35 ]
teraz mam taki błąd. Moze mi ktoś napisać którą musze skasować tabelę php_users czy nazwaserwera_users i jak ją później wgrać nową bo mi takie błędy wyskakują.
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '0', '0', '0', '1123509291', '0', '0', 0.00, NULL, '', '', '0', '0', '0', NULL,' at line 1 [ Dodano: 04 Styczeń 2007, 22:07 ]
a na stronie po wgraniu tabel mam taki error
phpBB by Przemo : Critical Error
Error doing DB query userdata row fetch
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'user_ip' in 'field list'
SELECT user_ip, user_level, user_jr, user_ip_login_check FROM xportal_users WHERE user_id = 2
Line : 333
File : sessions.php