Bład przy kopiowaniu bazy danych
-
Nifrenithil
Bład przy kopiowaniu bazy danych
Co dokładnie należy zrobić aby wyeliminować taki błąd?

ten błąd oznacza że już używałeś tego zapytania
Pomagam tylko na forum!
Dla własnego bezpieczeństwa nie pisz na PW, EMAIL, GG, TLEN, JABBER, ICQ
JID: simon231@chrome.pl
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Nifrenithil, funkcja MySQL said o wszystkim Ci mówi
Wystarczą podstawy języka angielskiego.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów
-
Nifrenithil
Próbuję ręcznie przenieść bazę danych ale mam kilka pytań:
po wklejeniu jednej tabeli klikam "wykonaj". Pojawia się komunikat, że wykonano pomyślnie i kiedy daję "utwórz kod php" pojawiają się komunikaty o błędach. Głównie "Duplicate entry" i że jakas tabela nie istnieje. Nie wiem jak mam się tych błędów pozbywać. Po drugie chciałąbym wiedzieć, czy w ten sposób tworzę nową bazę danych czy wstawiam tabele do już istniejącej. A jeśli tak to czy należy zmieniać nazwy prefiksów starej bazy danych na prefiksy i dane nowej bazy danych.
Niestaty dla kogoś kto robi to pierwszy raz nic nie jest oczywiste i samemu be zpomocy do niczego się nie dojdzie
po wklejeniu jednej tabeli klikam "wykonaj". Pojawia się komunikat, że wykonano pomyślnie i kiedy daję "utwórz kod php" pojawiają się komunikaty o błędach. Głównie "Duplicate entry" i że jakas tabela nie istnieje. Nie wiem jak mam się tych błędów pozbywać. Po drugie chciałąbym wiedzieć, czy w ten sposób tworzę nową bazę danych czy wstawiam tabele do już istniejącej. A jeśli tak to czy należy zmieniać nazwy prefiksów starej bazy danych na prefiksy i dane nowej bazy danych.
Niestaty dla kogoś kto robi to pierwszy raz nic nie jest oczywiste i samemu be zpomocy do niczego się nie dojdzie
wystarczy chcieć i można zrobić wszystko. ja jestem tego przyklądem. nie miałem innej pomocy oprucz opcji szukaj dostępnej na forum.Nifrenithil pisze:Niestaty dla kogoś kto robi to pierwszy raz nic nie jest oczywiste i samemu be zpomocy do niczego się nie dojdzie
z tego co widze w zapytaniu chodzi o tabele wyszukiwania. spokojnie ten wpis możesz pominąć jak i wogólne pominąć robienei wszelkich wpisó w tej tabelce. po wgraniu forum posukaj moda ktory odbuduje wyszukiwarke. ta metoda ma 2 plusy:
1. pozbywasz się duzej cześci bazy do wgranai co spowoduje szybszym wgraniem bazy
2. tabele wyszukiwania zostaną wyczyszczone i zoptymalizowane
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
co prosze?hh
Pomagam tylko na forum!