HELP ME! ! !
Baza danych na forum
Baza danych na forum
mam taki problem, jeżeli jestem w panelu na forum mogę zrobić backup bazy danych, ale jeżeli nie mam dostępu do panelu administracyjnego bo ktoś mi sie włamał a mam dostęp do ftp gdzie leży całe forum to czy gdzies jest tam ta baza?? bo jeżeli zapisywałęm backup z panelu tworzył sie plik z tabelami, a teraz na ftp są katalogi DB ale nie ma tam pliku bazy
gdzie go szukać?? bo chciałbym usunąć tego usera co mi się włamał, dodatkowo słyszalem ze gdzieś w skryptach ftp jest przechowywane hasło do bazy bo to też mi wcieło a w phpadmin pyta o użytkownika i hasło 
HELP ME! ! !
HELP ME! ! !
hasło login do bazy są zapisane w pliku config.php a użytkownicy i całą konfiguracja jest w bazie sql. tabela user to uzytkownicy oczywiście 
EDIT:
tak w woli informacji to kopie bazy sql nie robi się w PA tylko przy pomocy phpmyadmina - wogóle po co ta opcja w PA ?? skoro i tak nie działa poprawnie
EDIT:
tak w woli informacji to kopie bazy sql nie robi się w PA tylko przy pomocy phpmyadmina - wogóle po co ta opcja w PA ?? skoro i tak nie działa poprawnie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
już pisałęm w innym temacie co sądze o takich postach. ty jesteś jego autorem to zapewne zobaczyszlathander pisze:a tak wogole to jak eksportowac z phpmy admin, tzn jakich ustawiem domyslnych uzyc i jaki format exportu? co bedzie najlepsze?
a co do twojego problemu to rozwiązanie jest na forum szukaj
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info