Witam!
Mam następujacy problem.... ktos mi wczoraj shakował forum ale się z tym uporałem... dzisiaj wchodzę na forum niby wszystko ok....ale patrze ta sama osoba usuneła mi mój profil tzn użytkownika o nazwie Michael_Elana na którym byłem adminem... Mam pytanie w jakim pliku znajdują się wszyscy użytkownicy tzn admini (bo może akurat skopiowałem go na dysk) ogólnie co mam zrobić zeby odzyskac uzytkownika? bo Michael_Elana to jedyny admin który miał pełne prawa i teraz nie moge nic zmieniać...a drugie pytanie jak już uda mi się odzyskać profil to co mam zainstalować lub co mam zrobić zeby już mi nie shakowali forum?
P.S Sorry jezeli to problem nie do tego działu ale nie wiedziałem gdzie skierować sie z tym tematem...
Moje forum to http://www.elana.boo.pl/forum
brak admina...
Noo troche nie trafiłeś z działem ;PP.S Sorry jezeli to problem nie do tego działu ale nie wiedziałem gdzie skierować sie z tym tematem...
Użytkownic nie zdajdują się w plikach tylko w bazie danych.Michael_Elana pisze:Mam pytanie w jakim pliku znajdują się wszyscy użytkownicy tzn admini (bo może akurat skopiowałem go na dysk)
Zarejestruj się na forum a potem poprzez phpMyAdmina nadaj temu użytkownikowi id 2. Więcej info znajdziesz na forum, więc szukaj!Michael_Elana pisze:ogólnie co mam zrobić zeby odzyskac uzytkownika?
Przede wszystkim zmień hasło na trudniejsze. Są również modyfikacje. Tu również znajdziesz wiele info na forum!drugie pytanie jak już uda mi się odzyskać profil to co mam zainstalować lub co mam zrobić zeby już mi nie shakowali forum?