[Pytanie] cos z jezykiem forum
[Pytanie] cos z jezykiem forum
mam problem z jezykiem forum , a mianowicie nie ma polskich liter ą , ę itd.. nie wiem co robic HELP link >>> http://dramarox89.dr.funpic.de
o kodowaniu są setki tematów. szukaj. twoje pytanie różni się tylko widze ze zamiast zmieniać kodowanie pliku z kopią sql będziesz zmieniał kodowanie plików językowych.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
lenistwo sie pojawia coraz śmielej
w wyszukiwarce wpisz. kodowanie albo krzaczki i w 90% tematów jest rozwiązanie. my tu pomagamy a nie dajemy wszystkiego na tacy
to tak jak UE na polski
75% dostaniesz ale 25% wkładu własnego musi być
w wyszukiwarce wpisz. kodowanie albo krzaczki i w 90% tematów jest rozwiązanie. my tu pomagamy a nie dajemy wszystkiego na tacy
to tak jak UE na polski
75% dostaniesz ale 25% wkładu własnego musi być
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info