Zapytanie do MySql

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 czerwca 2006, 20:45

Lucius pisze:Chyba, że jest jakaś nowsza wersja niż na phpbb2.pl...
miałem na myśli ściągnięcie nowej wersji phpmyadmina http://www.phpmyadmin.net/ bo to z nim masz problem a nie z forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 03 czerwca 2006, 21:00

Lucius, jaki masz serwer? Komercyjny czy darmówka?

PS. Na niektórych kontach administracyjnych zauważyłem, że serwery webd.pl mają problemy z phpMyAdmine'm :). Problem zawsze się zgłasza do adminów serwera :).
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Lucius
Kontakt:

Post autor: Lucius » 03 czerwca 2006, 21:49

mateusz pisze:miałem na myśli ściągnięcie nowej wersji phpmyadmina http://www.phpmyadmin.net/ bo to z nim masz problem a nie z forum
Wiem, tylko zauważ słówko NA w mojej wypowiedzi - ale nieważne... Na podanej przez Ciebie stornce jest dużo nowsza wersja niż ta którą mam obecnie... Dzięki ;)

A co do serwera to forum jest na serwerze własnym (nie moim) i raczej nie jest to wina serwera, bo okno szybkich zapytań działa ok...

Niedługo zainstaluję najnowszą wersję to się zobaczy...
Pozdrawiam
Łukasz "Makuś"

Lucius
Kontakt:

Post autor: Lucius » 04 czerwca 2006, 12:18

mateusz, niedoczytałem Twojego postu i dopiero teraz się zorientowałem...

Jam ma phpBBMyAdmin v0.1.6, a Ty proponujesz phpMyAdmin... Póki co przesiadka mnie nie interesuje - wolałbym uruchomić tego moda co mam...

W tym przypadku trudno mówić o złej instalacji bo sprowadza się do przekopiowanie 3 plików... Moda pobrałem z phpbb2.pl...

Eh... Zrobił się lekki OT, więc jeśli moderatorzy uznają to za stosowne, to proszę wydzielić wątek do nowego tematu...
Pozdrawiam
Łukasz "Makuś"

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 04 czerwca 2006, 13:23

Lucius pisze:Jam ma phpBBMyAdmin v0.1.6, a Ty proponujesz phpMyAdmin
domyślałem się jak zobaczylem tego moda w phpbb2 :D. wywal tego moda i działaj na zwyklym phpmyadminie a problemów nie będzie.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”