Funkcja "MODEROWANY PRZEZ"
Funkcja "MODEROWANY PRZEZ"
NA innych forach widziałem, że moderatorzy i admini wrzucali takie coś jak "MODEROWANY PRZEZ" i to było w ramce. np. ktoś przeklinał wstawiało sie tą ramke moderowany przez i niżej było napisane na forum nie przeklinam. Jak to zrobić ??
moderator edytuje danego posta i dodaje swój podpis. albo jeśli ma byc coś bardziej rozbudowanego to może zainstaluj "bbcode_mod" ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
z internetumaciekarc pisze:a możesz powiedziec skąd to sciągnąc
http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=246maciekarc pisze: i jak to zainstalowac
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info