witam.
mam dwa pytania dla poczatkujacych:
1- oprocz plikow mam jeszcze takie foldery: admin, cache, cgi-bin, db, docs ect. trzeba je rowniez usunac z plikami (czy folder db nalezy zostawic)?
2- mam wersje 2.0.13. i skoro chce przejsc do 2.0.19, to cala instalacja bedzie sie opierac na pobranym pliku o nazwie [Tool] phpBB 2.0.18 to 2.0.19 Code Changes ?
z gory dziekuje za pomoc.
z wersji 2.0.8 do 2.0.15 ???
podmieniasz wszystkoprr pisze:1- oprocz plikow mam jeszcze takie foldery: admin, cache, cgi-bin, db, docs ect. trzeba je rowniez usunac z plikami (czy folder db nalezy zostawic)?
wyraźnie w nazwie pliku pisze 2.0.18 do 2.0.19prr pisze:2- mam wersje 2.0.13. i skoro chce przejsc do 2.0.19, to cala instalacja bedzie sie opierac na pobranym pliku o nazwie [Tool] phpBB 2.0.18 to 2.0.19 Code Changes ?
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.