Witam,
Mam bug potężny. W moim forum (75.437 postów) znalazło się kiladziesiąt tysięcy duplikatów w tabeli phpbb_search_wordlist. Zoriętowałem się po backupie z netu i odtworzeniu na localhost.
Podejrzewam, że ma to związek z zainstalowanym w listopadzie Ptirhiik Categories Hierarchy.
Boję się o niestabilność bazy - czy można zignorować te duplikaty, czy jednak powinienem zrobić jakieś czyszczenie tabeli??
Czy grozi mi z tego powodu jakaś awaria??
Search engine - phpbb_search_wordlist - Duplikaty
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
mkozak, wyczyść tabele: phpbb_search_wordlist i resztę związanych z search
Polecam również wykonać optymalizację w wszystkich tabel w phpMyAdmini'e oraz naprawę.
Nie.mkozak pisze:Czy grozi mi z tego powodu jakaś awaria??
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów
tabel można spokojnie wyczyścić naprawić ale potem aby na forum działała wyszukiwarka trzeba je też odbudować. ale moda szukaj sam bo mnie się nie chce 
awari nie będzie.
awari nie będzie.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
przeczytaj mój post do końca.mkozak pisze:Skoro po takiej akcji może przestać działaś wyszukiwanie to raczej spasuje z tym usuwaniem.
uruchom moda:
http://www.phpbb2.pl/download.php?d=201
wyczysci tabele wyszukiwarek i je odtworzy
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info