Jaka poczta nie potrzebuje uwierzytelnienia na SMTP?
Jaka poczta nie potrzebuje uwierzytelnienia na SMTP?
Pytanie jak w temacie.
yahoo.com - chyba 
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
zrobilem sobie na yahoo.com i nie dziala... 
EDITED
to znaczy poczta działa, tyle że masowa korespondencja na php nie...
na o2.pl, interii, wp.pl, gmail.com, tez nie dziala
EDITED
to znaczy poczta działa, tyle że masowa korespondencja na php nie...
Kod: Zaznacz cały
Could not connect to smtp host : :
DEBUG MODE
Line : 112
File : smtp.phpa dane napewno wpisujesz poprawne bo kiedyś miałem dla testów wpisany serwer wpl.pl i działało (lata świetlne temu
)
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
Mozna jakos w php napisac cos od uwierzytelniania na smtp? Moze jakis gotowy skrypt? na wp.pl na pewno dobrze wpisuje parametry
Kod: Zaznacz cały
Adres Serwera SMTP: smtp.wp.pl
Nazwa Użytkownika SMTP: [moj login]
Hasło SMTP: [moje haslo]