ze zwyklego php do phpbb by przemo

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
roninn

ze zwyklego php do phpbb by przemo

Post autor: roninn » 08 lutego 2006, 18:55

Tak jak w tytule mam problem, zmieniam serwer na inny bo mi sie baza danych konczy i przy okazji chcialbym przejsc ze zwyklego phpbb na phpbb by przemo, prubbowalem naprzyklad zainstalowac phpbb by przemo na serwer i zponiej importowac bacupa w phpmyadminiie mojej starej bazy ale cos nei zatrybilo (ale jakos czulem ze to nie bedzie dzialac, inne table przecierz przemo ma), na normalnym phpbb to dziala, ale mi najbardziej chodzi o to zeby przejsc z tego zwyklego na by przemo bez straty zadnych danych... szukalem na tym forum ale juz mnie oczy od szukania bola, a no i tak nic nie znalazlem..
Macie jakies sugestie jak to zrobic? Jesli to cos bardziej skomplikowanego to prosze osobe ktora chce pomoc niech odezwie sie na gg: 4622247.

Awatar użytkownika
najko
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: najko » 08 lutego 2006, 20:08

prosze bardzo http://www.przemo.org/phpBB2/index.php?page=install tutaj jest wszystko opisane krok po kroku jak przejsc ze zwyklego bb na przema nic dodac nic ujac
pozdrawiam
Boskie narzędzia:
Szukajka | google | Baza wiedzy | Regulamin forum

roninn

Post autor: roninn » 08 lutego 2006, 21:22

dzieki

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”