Problem przy dodawaniu tematu i logowaniu
Problem przy dodawaniu tematu i logowaniu
Witam.Zainstalowałem nowy styl i przy próbie dodania nowego tematu lub przy próbie logowania wyskakuje mi błąd: --->
Template->make_filename(): Error - file ./templates/NoseBleed/add_attachment_body.tpl does not exist <---
Co tu mam pozmieniać? Gdzie i jak?
Nie znalazłem tematu z podobnym błędem.Więc jeżeli taki istnieje to poprosze o linka.
Dzieki za odpowiedzi.Pozdrawiam!
Template->make_filename(): Error - file ./templates/NoseBleed/add_attachment_body.tpl does not exist <---
Co tu mam pozmieniać? Gdzie i jak?
Nie znalazłem tematu z podobnym błędem.Więc jeżeli taki istnieje to poprosze o linka.
Dzieki za odpowiedzi.Pozdrawiam!
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Warto jest choć trochę nauczyć się języka angielskiegobastex pisze:Template->make_filename(): Error - file ./templates/NoseBleed/add_attachment_body.tpl does not exist
Błąd mówi o tym, że w stylu NoseBleed nie ma pliku add_attachment_body.tpl. Najprawdopodobniej nie wgrałeś wszystkich plików ze stylu.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
Warto,masz racje
W takim razie czy wystarczy ponownie wrzucic styl na serwer czy trzeba go jeszcze zainstalowac od nowa,żeby zadziało? mimo wszystko wgrywałem wszystko jeszcze raz i w sumie sa to te same pliki cały czas,nie pojawił się żaden nowy. Sciągnołem ten styl ze strony phpbb2.pl czy jest mozliwe by ściągnął się uszkodzony lub niekompletny? czy raczej wina lezy po mojej stronie Dzięki za odp!
W takim razie czy wystarczy ponownie wrzucic styl na serwer czy trzeba go jeszcze zainstalowac od nowa,żeby zadziało? mimo wszystko wgrywałem wszystko jeszcze raz i w sumie sa to te same pliki cały czas,nie pojawił się żaden nowy. Sciągnołem ten styl ze strony phpbb2.pl czy jest mozliwe by ściągnął się uszkodzony lub niekompletny? czy raczej wina lezy po mojej stronie Dzięki za odp!
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Wystarczy, że wgrasz cały styl na serwer do katalogu /templatesbastex pisze:W takim razie czy wystarczy ponownie wrzucic styl na serwer czy trzeba go jeszcze zainstalowac od nowa,żeby zadziało?
Sprawdź czy w stylu jest plik add_attachment_body.tpl
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
Sprawdzałem,niestety nie ma tak jak i np.pliku NoseBleed.css który chyba powinien być chociaż dla porównania ściągnąłem kilka innych styli z różnych stron i wszystkie były bez tych plików jak i bez kilku folderów.
Nie wiem czy tak jest czy nie bo sie nie znam,obczajałem i porównywałem z tymi plikami które były w tym stylu subSilver.
W takim razie mam pytanie czy wszystkie te style które ściągnąłem do tej pory są uszkodzone czy je też można zainstalować?
W takim razie mam pytanie czy wszystkie te style które ściągnąłem do tej pory są uszkodzone czy je też można zainstalować?
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
bastex, do jakiej wersji phpBB ściągasz te style? Rozumiem, że ściągasz ze strony http://www.phpbb2.pl ?
- Trash Eater
- Kontakt:
Jest to jeden z plików hacka Attachment Mod, po prostu załaduj go (i pozostałe pliki .tpl dołączone do tego moda) do katalogu NoseBleed...phpBB Assistant pisze: add_attachment_body.tpl
A gdybyś nie miał go już na dysku -> KLIK
witam mam podobny problem co poprzednik i proszę o pomoc, przy zmianie skórki na nową ściągnietą z phpbb2.pl został tylko komunikat po forum:
Template->make_filename(): Error - file does not exist
co powinienem zrobic aby ta skórka odpaliła, wcześniej była intalowana w panelu administracyjnym i dodana więc domyślam się że brakuje jakiegoś pliku, proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
Template->make_filename(): Error - file does not exist
co powinienem zrobic aby ta skórka odpaliła, wcześniej była intalowana w panelu administracyjnym i dodana więc domyślam się że brakuje jakiegoś pliku, proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Nie może wyświetlić stylu.bieniek pisze:Template->make_filename(): Error - file does not exist
1. Na początku wgrywasz styl do katalogu /templates
2. Pamiętaj, aby styl nie był w dwóch katalogach co jest najczęściej występującym problemem. Musi to wyglądać tak /templates/subSilver, nie może być /templates/subSilver/subSilver
3. Potem instalujesz styl w PA
4. Następnie ustawiasz styl w Pa->Konfiguracja jako domyślny.
5. Pamiętaj, że jak chcesz odinstalować styl to musisz to zrobić najpierw w PA, a potem dopiero usuwasz style z serwera.
pierwsze 2 pkt są spełnionephpBB Assistant pisze:Nie może wyświetlić stylu.bieniek pisze:Template->make_filename(): Error - file does not exist
1. Na początku wgrywasz styl do katalogu /templates
2. Pamiętaj, aby styl nie był w dwóch katalogach co jest najczęściej występującym problemem. Musi to wyglądać tak /templates/subSilver, nie może być /templates/subSilver/subSilver
3. Potem instalujesz styl w PA
4. Następnie ustawiasz styl w Pa->Konfiguracja jako domyślny.
5. Pamiętaj, że jak chcesz odinstalować styl to musisz to zrobić najpierw w PA, a potem dopiero usuwasz style z serwera.
3. nie mam już panelu administracyjnego jak inaczej to mam zrobić
4.stylu tez nie zainstaluje w PA bo go nie wyświetla
5.nie spełniony warunek ze wzgl.na pkt 3 i 4
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
A czemu nie masz?bieniek pisze:nie mam już panelu administracyjnego jak inaczej to mam zrobić
Ewentualnie spróbuj w phpMyAdmini'e4.stylu tez nie zainstaluje w PA bo go nie wyświetla