dlaczego nie mogę ustalać zezwoleń dla grup?

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
myszak

dlaczego nie mogę ustalać zezwoleń dla grup?

Post autor: myszak » 25 stycznia 2006, 20:38

W panelu zezwolenia mam tylko czy członkowie grupy są moderatorami czy nie. A nie mogę żadnych zaawansowanych ustawień wprowadzać.
Dlaczego :?:

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 26 stycznia 2006, 16:34

na takie pytanie odpowiedź jest tylko jedna ale zapewne gybym ja napisał to admin by mnie wywalił z forum. takze potraktuje łagodnie:

uprawnienia zaawansowane możesz nadawać tylko na forach które mają status prywatne czy jakoś tak.
oczywiście istnije 2 wyjście coś namieszałeś podczas instalacji jakiegoś moda
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

myszak

Post autor: myszak » 26 stycznia 2006, 18:54

Ale ja żadnych modów nie instalowałem. One są chyba tak już na stałe. Mam wersję php by przemo 1.9.

Instalowałem tylko samo forum.
Nie no jeśli to jest takie banalne pytanie to poszukam na forum jeszcze raz.

myszak

Post autor: myszak » 28 stycznia 2006, 12:27

Chodzi o to że chciałbym stworzyć grupy użtkowników tak żeby jedna miała dostęp do forów do których druga tego dostępu mieć nie będzie.
No ale jak daję zezwolenia dla użytkowników albo dla grup to mogę tylko dać na moderatora ale nie mogę zezwolić lub zakazać wchodzenia na różne fora.

Pomocy :!: :!:

No oczywiście nie instalowałem żadnych modów. One tam są od początku... php by przemo v1.9

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”