chcialem wstawic, obrazek na forum z linka z imageshack.us ale nie dziala. czytalem jak to zrobic na innym forum i robie dokładnie to samo (z resztą jest to na tyle proste i logiczne ze nie sadze zebym cos robił zle), ale w poscie pojawia sie tylko obrazek z nieaktywnym linkiem obok (a powinno byc tak ze klikam na obrazek i przenosi mnie do imageshack).
szukalem jakiejs opcji w panelu administracyjnym zeby to jakos uaktywnić czy cos ale nic nie znalazlem. musze jakiegos moda zainstalowac czy co??
forum dziala na phpbb 2.0.16.
z góry dzieki za pomoc
imageshack i obrazki
z imageshack dostajesz do wyboru kilka możliwych linków jeśli dobrze pamiętam to 2 od góry klikaz i jego wklejasz na forum wtedy dostaniesz miiature tego obrazka a jak ja klikniesz to przeniesie cię do strony z dużym obrazkiem.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
wybieralem rózne, w zasadzie to wszystkie sprawdzalem i zaden nie dzialal. moze to byc wina skórki (mam zainstalowane Nose Bleed)?
i jeszcze jedno pytanie: chcialbym zrobic tak zeby jak sie przegląda dane user'a to zamiast przycisku AIM albo GG pojawiał sie poprostu numer. jak jak np. gdy sie podaje miejscowość to jest napisane poprostu Poznań (na przyklad). w którym pliku jest to zapisane?
i jeszcze jedno pytanie: chcialbym zrobic tak zeby jak sie przegląda dane user'a to zamiast przycisku AIM albo GG pojawiał sie poprostu numer. jak jak np. gdy sie podaje miejscowość to jest napisane poprostu Poznań (na przyklad). w którym pliku jest to zapisane?