Hasło użytkownika
Hasło użytkownika
Co zrobić, żeby wiedzieć, jakie jest hasło danego użytkownika?
Kiedy wpisuję nick w polu "Znajdź użytkownika" na liście informacji o nim nie ma podanego hasła.
Kiedy wpisuję nick w polu "Znajdź użytkownika" na liście informacji o nim nie ma podanego hasła.
nie ma rzeczy niemożliwychMdK pisze:nie można jego odkodować
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
polecak google bo są opisy ale zaznaczam że operacja czasochłonna.
Sam prubowałem ale hasłą 3 literowe się udało - dzien dekodowania
Sam prubowałem ale hasłą 3 literowe się udało - dzien dekodowania
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
A co to jest to MD5?
To jest pewne jakichś szyfr/język, w którym te wszystkie pliki php są kodowane?? ... hmm.. nie znam się na tym..
Ale mam jeszcze jeden mały problem..
Nie działa mi automatyczne logowanie
I to nie tylko mi, ale innym użytkownikom forum także.
Po zalogowaniu się, napisaniu wypowiedzi, wyłączeniu okna przeglądarki oraz ponownym włączeniu forum, trzeba się logować od nowa, co jest dość uciążliwe..
To jest pewne jakichś szyfr/język, w którym te wszystkie pliki php są kodowane?? ... hmm.. nie znam się na tym..
Ale mam jeszcze jeden mały problem..
Nie działa mi automatyczne logowanie
I to nie tylko mi, ale innym użytkownikom forum także.
Po zalogowaniu się, napisaniu wypowiedzi, wyłączeniu okna przeglądarki oraz ponownym włączeniu forum, trzeba się logować od nowa, co jest dość uciążliwe..
- Duch Forum
- Kontakt:
rotflMdK pisze:MD5 jest to kodowanie w bazach danych, która uniemożliwia czytanie hasłe itp. Zabezpiecznie przed nieuczciwymi adminami stron i for.
mysql ma tyle wspolnego z md5 co funckja ktra haszuje ( i mozliwosc przechowywania
LoL Wiem, ze mozna bezproblemowo wyłączyć MD5, bo sam kiedyś to zrobiłem, zupełnie nie znając się na phpBB (z 2 lata temu). Chodzi przecież o odkodowanie haseł.Orion pisze:rotflMdK pisze:MD5 jest to kodowanie w bazach danych, która uniemożliwia czytanie hasłe itp. Zabezpiecznie przed nieuczciwymi adminami stron i for.
mysql ma tyle wspolnego z md5 co funckja ktra haszuje ( i mozliwosc przechowywania) i np wylaczenie haszowania hasel w phpbb to 15 min roboty ... i nie wie3m co to ma do zabazpieczen przed nieuczciwymi webmasterami jak i tak on decyduje jak hasla sa przechowywane ...